Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ξεσηκωμός σε ΚΑΠΗ γιατί κατέβηκε η εικόνα του Ανδρέα για να μπει της Παναγιάς!

Ξεσηκώθηκαν οι γέροντες μέλη του ΚΑΠΗ Πόρου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όχι για τις πετσοκομένες συντάξεις, ούτε για τα ελάχιστα ευρώ που διαθέτουν πλέον για να περνούν το μήνα, ούτε για τα φάρμακα που ακριβαίνουν, ούτε για τις πανάκριβες εξετάσεις.   Ο λόγος είναι διαφορετικός, πολιτικός και ίσως συναισθηματικός: εξοργίστηκαν από την απόφαση της αντιδημάρχου Αθηνάς Σπανάκη να δώσει εντολή για την…

«αποκαθήλωση» ενός κάδρου με φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, που επί δεκαετίες κοσμούσε τοίχο του ΚΑΠΗ.   Οι ηλικιωμένοι αρνούνται να μπουν μέσα στην αίθουσα, φωνάζουν και διαμαρτύρονται, ζητώντας την επιστροφή της φωτογραφίας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.   Σε δηλώσεις της σε τοπική εφημερίδα, η αντιδήμαρχος Αθηνά Σπανάκη είπε ότι η εντολή που έδωσε ήταν να «κατέβουν» οι φωτογραφίες όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών από όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, μετά από αίτημα πολλών οικογενειών, και στη θέση τους να τοποθετηθούν εικόνες του Χριστού και της Παναγίας. 
link

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...