Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Spiegel: Ρωσικές χερσαίες δυνάμεις επιχειρούν στη Συρία -Πληροφορίες για δυο νεκρούς Ρώσους

Με χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού στηρίζει η Ρωσία τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ 'Ασαντ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη δύο νεκροί Ρώσοι στρατιώτες οι κηδείες των οποίων έγιναν στις 12 Νοεμβρίου, ωστόσο στα ρωσικά ΜΜΕ «δεν επιτράπηκε να μεταδώσουν την είδηση».
Οι δύο στρατιώτες, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ανήκουν στην ελίτ του ρωσικού στρατού και συγκεκριμένα στην 22η ταξιαρχία Spetsnaz που εδρεύει κοντά στο Ρόστοβ.
Την Παρασκευή ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι στον αγώνα κατά των εξτρεμιστών δύο είναι οι λύσεις: βομβαρδισμοί και χερσαίες δυνάμεις.
Διευκρίνισε ότι τα χερσαία στρατεύματα δεν θα αποτελούνται από Γάλλους, αλλά από τον αντιπολίτευόμενο Απελευθερωτικό Στρατό της Συρίας και «γιατί όχι από κυβερνητικά στρατεύματα;» όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...