Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος δολοφονεί πρόσφυγες χριστιανούς μέσα στους καταυλισμούς


Δολοφόνοι από το Ισλαμικό Κράτος έχουν παρεισφρήσει στα προσφυγικά στρατόπεδα και δολοφονούν πρόσφυγες χριστιανούς την ώρα που κοιμούνται, γράφει η βρετανική Express.

Οι τζιχαντιστές στέλνουν ομάδες εκπαιδευμένων φονιάδων που υποκρίνονται τους πρόσφυγες στους καταυλισμούς για να εξολοθρεύσουν τους χριστιανούς.
Οι άλλοι πρόσφυγες είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται να καταγγείλουν τις δολοφονίες για να μην είναι οι επόμενοι, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.
Ένας εργαζόμενος σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών, σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ιορδανία, ο οποίος ζήτησε να μην δημοσιευθεί το όνομά του για λόγους ασφαλείας, αποκάλυψε ότι οι τζιχαντιστές επίσης απαγάγουν νεαρά κορίτσια και τα πουλάνε ως ερωτικές σκλάβες.
«Οι τζιχαντιστικές συμμορίες έρχονται ως πρόσφυγες, αλλά έχουν τους δικούς τους σκοπούς και στόχους».
«Λειτουργούν όπως η Μαφία. Άνθρωποι σκοτώνονται μέσα στους καταυλισμούς και οι πρόσφυγες φοβούνται να μιλήσουν. Εάν τους ρωτήσεις τι έγινε, σου απαντούν ότι δεν ξέρουν, ότι κοιμόνταν».
Ο ίδιος εργαζόμενος στην ανθρωπιστική αποστολή του ΟΗΕ είπε μιλώντας στην Christian Post: «Την τελευταία φορά που μπήκα στον καταυλισμό είχα μαζί και έναν αστυνομικό. Οι καταυλισμοί είναι επικίνδυνοι, γιατί ανάμεσα στους πρόσφυγες υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά και παραστρατιωτικοί από το Ιράκ και τη Συρία».
«Μέσα στους καταυλισμούς γίνονται δολοφονίες και αγοραπωλησίες γυναικών και κοριτσιών».
Το Ισλαμικό Κράτος εκτιμάται ότι έχει σφαγιάσει χιλιάδες χριστιανούς στο Ιράκ και τη Συρία που αρνήθηκαν να εξισλαμιστούν.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...