Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

3 tips που δεν ήξερες για τέλειο μακιγιάζ ματιών από τον make up artist


Το κονσίλερ ματιών είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούνται συχνά λάθος, είτε στην απόχρωση (οι πολύ παλ τόνοι είναι ένα τυπικό λάθος, γιατί το κονσίλερ πρέπει να είναι στον ίδιο ακριβώς τόνο με το χρώμα του δέρματος), είτε στην υφή (τα κρεμώδη κονσίλερ είναι για ευρεία κάλυψη, ενώ τα πιο πουδρέ είναι για να αποκρύπτεις τοπικούς λεκέδες και άλλες ατέλειες), είτε στην ποσότητα (το λίγο δεν καλύπτει επαρκώς, ενώ το πολύ δείχνει σαν μπάλωμα).


Γνωστός για τη δεξιότητά του να δημιουργεί αψεγάδιαστα βλέμματα σε πλήθος διασήμων, ο make-up artist Andrew Gallimore αποκαλύπτει:

Το μεγάλο μυστικό ενός επιτυχημένου μακιγιάζ ματιών ξεκινά από τη σωστή χρήση της κρέμας ενυδάτωσης. Το πρωί δε χρειάζεται να υπερβάλλεις στην ποσότητα κρέμας κάτω από τα μάτια, επειδή θα εμποδίσει το κονσίλερ να κρατηθεί στη θέση του.

Η βάση του μακιγιάζ προσώπου, την οποία θα περάσεις και κάτω από τα μάτια, βοηθά επίσης στη δημιουργία μιας στρώσης στήριξης του κονσίλερ και αυτό είναι θεμιτό.

Όσον αφορά την υφή του καλυπτικού ματιών, οι ελαφρώς κρεμώδεις φόρμουλες είναι ο στόχος. Ούτε πολύ παχιά ούτε πολύ ματ, έτσι ώστε να πλησιάσει στην υφή και στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του αληθινού δέρματος.

Επίσης σημαντικό: Άπλωνε το κονσίλερ κάτω από φυσικό φως και όχι μέσα στο μπάνιο με τον τεχνητό φωτισμό. Επίσης, η χρήση ενός ειδικού πινέλου για κονσίλερ θα σε οδηγήσει σε πιο στρωτή εφαρμογή – τα δάχτυλα πάντα αφήνουν τα σημάδια τους σε ένα τέτοιο σημείο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...