Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Επικίνδυνος ισλαμιστής στέλεχος του ISIS συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη! - Πόσοι «κρύβονται» στα «hotspot»;

Ένας 30χρονος ισλαμιστής συνελήφθη χθες στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος φαίνεται πως ήρθε από άλλη πόλη της Ελλάδας για να παρουσιαστεί στην υπηρεσία ασύλου της περιοχής, καθώς ήθελε να ζητήσει άσυλο στη χώρα μας. 


 Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο επικίνδυνος εξτρεμιστής βρέθηκε στη χώρα μας προερχόμενος από τη Συρία, όπου εκεί υπηρετούσε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και σε πρώτη φάση έμενε ανά διαστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη σύλληψη του, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν ενεργό στέλεχος του ISIS αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Μετά τη σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη και την ομολογία του, οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο σε σπίτι όπου διέμενε στην Αθήνα όπου και εντοπίστηκαν σημαντικά στοιχεία για τη δράση του στη Συρία που δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για επικίνδυνο άτομο. 

 Ο ισλαμιστής, ίσως αύριο, οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...