Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η Βελτίωση Της Οδού Τρία Γεφύρια – Βρυώνη Στο Περιφερειακό




Εισηγείται ο επικεφαλής της «Κίνηση Επτανησίων Πολιτών», Α. Δεσύλλας

 Συνεδριάζει το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο το περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων νήσων.

Ένα εκ των θεμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη αφορά σε επερώτηση του επικεφαλής της «Κίνησης Επτανησίων Πολιτών» Αλέξανδρου Δεσύλλα σε σχέση με την Κυκλοφοριακή βελτίωση του τμήματος της Επαρχιακής οδού «Τρία Γεφύρια – Βρυώνη».

 Η εισήγηση «Είναι ασφαλώς από χρόνια γνωστά τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο τμήμα της Επαρχιακής οδού «Τρία Γεφύρια- Βρυώνη».

Ιδιαίτερα βέβαια στο κόμβο στην τοποθεσία » Τρία Γεφύρια » που παρά την ύπαρξη σηματοδοτών η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κυκλοφοριακά φορτισμένη της ώρες αιχμής και παρατηρούνται μεγάλες σειρές οχημάτων και μεγάλες χρονικές αναμονές.

Από χρόνια υπάρχει η πληροφόρηση για την ύπαρξη μελέτης βελτίωσης της εν λόγω οδού.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην αντικατάσταση του κόμβου αυτού με ένα νέο με το σύστημα ROUND ABΟUT.

Παρακαλούμε να ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο: – Για το υπάρχον στάδιο της μελέτης του τμήματος » Βρυώνη Ποντή» – Για τυχόν αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την ανακατασκευή της εν λόγω οδού στο παρελθόν – Αν υπάρχει πρόβλεψη στη μελέτη για την κατασκευή νέου κόμβου στη θέση » Τρία- Γεφύρια» – Για τις δυνατότητες χρηματοδότησης του εν λόγω έργου και κατά προτεραιότητα του απαιτούμενου νέου κόμβου στα «Τρία Γεφύρια».

 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...