Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Εκλέγουν Κοσμήτορες Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 4485/2017, (ΦΕΚ 114, τ. Α΄) και το Π.Δ. 79/2013 (ΦΕΚ 119/28-5-2013 τ.Α΄) «Ίδρυση Σχολών, κατάργηση Τμήματος, μετονομασία Τμήματος, συγχώνευση ειδικεύσεων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο », προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη Κοσμήτορα των Σχολών του Ιονίου Πανεπιστημίου: α) Ιστορίας και Μετάφρασης-Διερμηνείας, β) Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών, γ) Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής.
Όσον αφορά στο Τμήμα Ιστορίας και Μετάφρασης – Διερμηνείας, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου ΤΙΣΤ-ΤΑΒΜ και σε περίπτωση που θα χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 του μηνός στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως μοναδικός υποψήφιος κοσμήτορας της Σχολής Ιστορίας και Μετάφρασης, είναι ο Γιώργος Κεντρωτής, καθηγητής στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας.
Για την ανάδειξη κοσμήτορα στο Τμήμα Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών, η ψηφοφορία θα γίνει στον ίδιο χρόνο και τόπο, με την προαναφερθείσα ψηφοφορία για το τμήμα Ιστορίας. Μοναδικός υποψήφιος ο Ανδρέας Φλώρος, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.
Για την ανάδειξη κοσμήτορα στο Τμήμα Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί επίσης σήμερα Τετάρτη, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου ΤΙΣΤ-ΤΑΒΜ και σε περίπτωση που θα χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 του μηνός στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τρόπο. Μοναδικός υποψήφιος κοσμήτορας του Τμήματος, ο Κωνσταντίνος Οικονόμου, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...