Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Την Τρίτη η μελέτη για το ΧΥΤΑ Νότου

Την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου(Αλυκές Ποταμού) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της μελέτης-έρευνας της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΙΝ σχετικά με τις υδρογεωλογικές συνθήκες στην περιοχή των ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης.



Η πρόσκληση απευθύνεται προς το Δήμαρχο Κέρκυρας, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Αστικού Πρασίνου, τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Δημοτικούς Συμβούλους Νότιας Κέρκυρας, Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κέρκυρας, τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΕ Κέρκυρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Κέρκυρας και την Επιτροπή Πολιτών κατά του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.

 Στο μεταξύ, λαϊκή συνέλευση στις 6 και μισή του Σαββάτου διοργανώνει ο σύλλογος Αλεύχιμων στην αίθουσα λόγου και τέχνης στη Λευκίμμη προκειμένου να εκτιμηθούν όλες οι νέες εξελίξεις αναφορικά με την λειτουργία του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...