Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

"Εμείς (οι μουσουλμάνοι) θέλουμε 10 χρόνια για να εδραιωθούμε στην Ευρώπη και σε 20 χρόνια θα είμαστε πλειοψηφία"

By "ΤΟΜ"

Amr Khaled: Αιγύπτιος Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας

Είπε: «για εμάς τους μουσουλμάνους, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και αυτό έχει πολλές επιπτώσεις.
Οι μουσουλμάνοι συνεχώς κάνουν παιδιά, ενώ οι Ευρωπαίοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 20 χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειοψηφία στην Ευρώπη, και οι οποίοι θα έχουν μια εξαιρετική επιρροή στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.
Όλα αυτά κάνουν άλλες ομάδες πολύ θυμωμένες και κρίνουν ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτοί είναι οι εχθροί του Ισλάμ, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά.
Ο στόχος των εχθρών του Ισλάμ είναι να προωθήσουν 20 με 30 εκατομμύρια μουσουλμάνος έξω από την Ευρώπη, ή να τους προκαλέσουν με ένα τρόπο ώστε να οδηγηθούν στην εξορία.
Προκειμένου να οδηγήσουν τους μουσουλμάνους έξω από την Ευρώπη, οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να έχουν κάποιο πρόσχημα, που θα τους δώσει τη νομιμότητα να το πράξουν.
Ως εκ τούτου, οι λύσεις (των Ευρωπαίων) είναι να συνεχίσουν τις προκλήσεις (έναντι των μουσουλμάνων) και να συνεχίσουν να κάνουν πράγματα που θα προκαλέσουν τους μουσουλμάνους οι οποίοι θα κάνουν λάθη, όπως βομβιστικές επιθέσεις και άλλες ασυνήθιστες απαντήσεις.
Ποια είναι η λύση;
Εμείς (οι μουσουλμάνοι) πρέπει να είναι πολύ ρεαλιστές και θετικοί.
Αυτό που χρειαζόμαστε για να διεισδύσουν (στην κοινωνία), τα πολλά εκατομμύρια των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, είναι να αποδείξουν ότι οι μουσουλμάνοι σέβονται και είναι επιτυχημένοι σε όλους τους χώρους. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά: «Σέβομαι και είμαι επιτυχημένος». Αν οι μουσουλμάνοι διοχετεύσουν την οργή τους που έχουν για να υποστηρίξουν τον Προφήτη και το Ισλάμ και γίνουν «ζωντανές μηχανές προπαγάνδας», όπου ο καθένας θα λέει "είμαι πρεσβευτής του Ισλάμ" και αναλάβουν δράση παντού στη Ευρώπη, σε επιχειρήσεις όπου εργάζονται, σε αθλητικά κλαμπ και σε όλους τους χώρους, όπου ένας μουσουλμάνος μπορεί να επηρεάσει έναν Ευρωπαίο και να συνεχίσουμε να κάνουμε τόσα πολλά μωρά.
Αυτό θα καταστρέψει τα πλάνα τους και οι μουσουλμάνοι θα παραμείνουν στην Ευρώπη.
Και εμείς (οι μουσουλμάνοι) πραγματικά, έχουμε ανάγκη δέκα χρόνια, για να κάνουμε την Ευρώπη μουσουλμανική

Μεταφράστηκε από τα αραβικά στα αγγλικά από πρώην-μουσουλμάνο
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Παρακάτω το βίντεο. Στο τέλος είναι μεταφρασμένο ως: «Και εμείς (οι μουσουλμάνοι) πραγματικά, έχουμε ανάγκη δέκα χρόνια, για να εδραιωθούμε στην Ευρώπη και να πετύχουμε».

8 σχόλια:

  1. ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΤΕ ΔΕΣΠΟΖΑΝ ΑΠΟ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΞΕΔΙΨΟΥΣΑΝ ΤΑ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΑ.ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΕΓΑΣΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ. ΤΑ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΠΑΓΩΤΟ Ο ΨΙΛΙΚΑΤΣΗΣ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ(ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ)

    ΣΗΜΕΡΑ ΖΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ.ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ. ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ(ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗ). Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΒΑΛ Η ΣΟΔΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΙΝΔΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΒΟΥΞΓΑΡΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ...ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΕ..ΒΑΒΕΛ. ΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΟΙΚΕΙ.

    ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΥΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ)ΠΑΡΑΦΥΛΑΕΙ.ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΥΛΙΑ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00ΜΜ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΤΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΗ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΡΟΘΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ.Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΣΕΙΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ Η ΤΣΑΝΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ(ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΗΨΗ.ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΒΗΜΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ) ΣΚΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. HΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΠΥΡΑΡΙΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΣΟΝΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΝΕ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΒΑΛΑ ΔΥΟΜΙΣΙ ΕΤΩΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΟΤΑΝ 3 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΛΩΝΤΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΣΥΝΓΚΟΠΗ.ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΟΥ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ 3..4 ΜΑΥΡΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η ΣΩΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ.ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ(ΕΡΓΟΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ )ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΜΕ.ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

    ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΕΚΟΞΑΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΗ ΤΟΠΛΑΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑ..ΣΦΙΧΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ...ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΝΕΙΟ ΜΠΑΡ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΟ.ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ .ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ .ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ;; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.ΑΝΑΠΟΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΤΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ Η ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΙΑ)
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΞΙΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ
    ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.

    ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕΗ ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

    ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΑΣ Ε.Π ΤΗ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι οντως συγκλονιστικη αλλα ποιος πλεον μπορει στην Ελλαδα να καταθεσει καποια αποψη που αφορα τους μεταναστες ;
    αμεσα ειναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Κυριοι εγω ειμαι και θα ειμαι εγω θα αγαπω την Ελλαδα που γνωρισα με ανοικτες της πορτες μας κλειδι δεν υπηρχε πανω στης κλειδαριες πορτες ανοικτες Εμεις σαν παιδια να παιζουμε παντου χωρις να φοβομαστε τιποτα διασκεδαζαμε ολο το βραδυ χωρις τον κινδυνο να μας μαχαιρωσει κανας αδελφος μας Αλβανος ...τα κοριτσια μπορουσαν ελευθερα να πανε παντου τωρα ;
    Τωρα περνανε απο τον δρομο και καθονται σαν τα σκυλια ετοιμα Ν α αρπαξουν την λεια τους ...
    Εαν εγω που αναπολω τα παραπανω ειμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΤΣΙ ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o kyrios mpoy... ti exei na pei stin kyria??
    mhpos prepei na rotisei to afentiko toy prota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...