Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μην κορνάρετε χωρίς λόγο

By "aslan"

Γνωρίζω καλά ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα από αυτό που θα αναφέρω, αλλά μερικές φορές τα πιο μικρά, τα πιο απλά και τα πιο ασήμαντα για κάποιους, μπορεί να είναι πολύ σπουδαία και πολύ στοιχειώδη για κάποιους άλλους.

Για αυτό το λόγο, όλοι εσείς γυναίκες - άντρες, ερασιτέχνες - επαγγελματίες που οδηγείτε το όποιο δίτροχο ή τετράτροχο (κπλ = και πάει λέγοντας) όχημά σας, σταματήστε επιτέλους να κορνάρετε ασυστόλως όπου, όταν και για όποιο λόγο σας καπνίσει!!!
Δεν είναι θέμα απλής ηχορύπανσης.
Δεν είναι μόνο ζήτημα διατάραξης της κοινής ησυχίας και συνάμα του νευρικού μας συστήματος.
Είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο, ειδικά αν έχεις υπάρξει κάποια στιγμή γονιός ΜΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

· Εκείνη την στιγμή λοιπόν (φίλε οδηγέ), που εσύ κορνάρεις για κάποιο ασήμαντο λόγο, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι κάποια μάνα ή κάποιος πατέρας ή κάποια γιαγιά ή κάποια νταντά μπορεί να κοιμίζει ένα βρέφος?

· Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να «παλεύει» μία ώρα στην αγκαλιά, ή στα καρότσια πέρα δόθε, με πιπίλες, νανουρίσματα και κλασσικές μουσικές να ηρεμήσει ένα μωρό?

· Ένα μωρό που ίσως υποφέρει από κολικούς ή από τα δοντάκια του ή από κάποια ιωσούλα ή απλά ένα μωρό που πρέπει κάποια στιγμή και αυτό το δόλιο να ξεκουραστεί?

· Ένα μωρό που εσύ κατάφερες να ξυπνήσεις επειδή ο μπροστινός σου στο φανάρι δεν ξεκίνησε αμέσως με το που άναψε το πράσινο?

· Ένα μωρό που εσύ κατάφερες να τρομάξεις επειδή η μπροστινή σου πηγαίνει με 30 ενώ εσύ «καίγεσαι» να τρέξεις το καινούριο tsi?

· Ένα μωρό που δεν σου φταίει σε τίποτα και που θα μπορούσε άνετα να είναι το δικό σου μωρό?

Η ΚΟΡΝΑ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ Κ.Ο.Κ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ POST IT ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΑΣ.

Υ.Γ.1: αν κάποιος άλλος οδηγός κάνει μία μεγάλη μ----κία που σας εκνευρίσει πολύ - και δικαιολογημένα - μην μπείτε στον πειρασμό να πατήσετε παρατεταμένα την κόρνα σας εις ένδειξη βρισιάς. Ο μ----κας θα παραμείνει μ----κας αλλά το μωρό στην απέναντι πολυκατοικία θα ξυπνήσει και δεν θα ξανακοιμηθεί
Υ.Γ.2 συγνώμη που δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να μένουμε στα βουνά.
Υ.Γ.3 συγνώμη που αναγκαζόμαστε που και που να ανοίγουμε τα διπλά μας τζάμια για να πέρνουμε και λίγο αέρα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο και την κατανόησή σας. Αν έπεισα έστω και έναν να κόψει αυτό το κακό ελάττωμα, θα είμαι πολύ ευτυχισμένη! 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6240.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...