Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος βιασμός στη Ν. Κέρκυρα! – Θύμα 18χρονη Ελληνίδα, θύτης 37χρονος Αλβανός

By "ZERO"

 Ακόμα ένας βιασμός διαπράχθηκε στη Νότια Κέρκυρα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 18χρονη, ενώ θύτης σύμφωνα με την ίδια ένας 37χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 18χρονη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, και κατήγγειλε ότι μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Νότιας Κέρκυρας βιάστηκε από άγνωστο δράστη.
Ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, άγνωστος την έπεισε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, προφασιζόμενος ότι θα την μεταφέρει στην πόλη της Κέρκυρας.
Αντί να ακολουθήσει τον δρόμο προς την Κέρκυρα, οδήγησε το αυτοκίνητο του σε ερημική αγροτική τοποθεσία. Εκεί μέσα στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας βία και απειλή βίας, την ανάγκασε να έρθει μαζί του σε συνουσία.

Την έρευνα – προανάκριση για την ανακάλυψη του δράστη ανέλαβε η η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Μέσα από τις προανακριτικές ενέργειες, την 16.00 της 10.09.2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προσήχθη 37χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως ο δράστης του βιασμού.
Η παθούσα αναγνώρισε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντός του οποίου έγινε ο βιασμός.
Ο δράστης δεν συνελήφθηκε λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου.
Η δικογραφία υποβλήθηκε άμεσα στον κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

http://www.corfupress.com/bulletin/201009114777/eidiseis/koinonia/neos-biasmos-sti-n_-kerkira-%E2%80%93-thima-18xroni-ellinida-thitis-37xronos-albanos

5 σχόλια:

  1. Βλακειες απο ρατσιστες του ειδους σας ...
    σε καμμια περιπτωση δεν εφταιγε ο αδελφος μας Αλβανος .Αυτη του κουνουσε τον κωλο της και αυτη τα ηθελε ... αθωος ο φιλος μας και ανθρωπος αλβανος .
    αφιεωμενο στην ελληνιδα ψευτοκουλτουριαρα ακτιβιστρια ανθωπινων δικαιωματων ,αντιρατσιστρια ,και μελος της ομαδας για την διασωση του ειδους Αλβανος-αλβανος και της προτεινω να παει σημερα στο θυμα να της πει - και οι αλβανοι ανθρωποι ειναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Ή ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΘΑ ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΕΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 67, (2) άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγραφα. Δράστες αναζητούνται.

    Στην Αθήνα, οδός Αχαρνών, άγνωστος αριθμός ατόμων, με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε αλλοδαπό και του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του έγραφα. Δράστες αναζητούνται.

    Στο Ν. Κόσμο, οδός Φωτομαρά 73, άγνωστος δράστης, με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε ημεδαπή και της αφαίρεσε (1) χρυσή αλυσίδα λαιμού. Δράστης αναζητείται.

    Στο Ζωγράφου, (2) άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστες αναζητούνται.

    Στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Χρεμωνίδου, συνελήφθησαν (1) υπήκοος Ιράκ και (1) άνδρας Παλαιστινιακής καταγωγής, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπό, (1) χρυσή αλυσίδα λαιμού.

    Στην Ελευσίνα, Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου, άγνωστος δράστης, με την απειλή χρήσης βίας ακινητοποίησε (2) ημεδαπούς και τους αφαίρεσε (1) κινητό τηλέφωνο. Δράστης αναζητείται.

    Στην Αθήνα, Λ. Συγγρού, άγνωστος δράστης, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα. Δράστης αναζητείται.

    http://crimesonair.blogspot.com/2010/09/blog-post_9045.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας 21χρονος αλλοδαπός είναι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άγνωστος που είχε γίνει φόβος και τρόμος για τις γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας.

    Ο 21χρονος έβαζε στο μάτι γυναίκες που φορούσαν... καδένες, τις οποίες τραβούσε από το λαιμό τους.

    Τον νεαρό αλλοδαπό συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν επιτέθηκε σε 77χρονη γυναίκα.

    Η ηλικιωμένη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών που, τελικά, συνέλαβαν τον αλλοδαπό, ο οποίος είχε «βάλει φτερά στα πόδια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τα μιασματα οξο απο την ελλαδα αλβανοι-νεγροι-πακιστανοι-αφγανοι ολοι απελαση απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο αρκετα!!! δεν παει αλλο! αν δεν το κανουν οι προδοτεσ απο τουσ πρασινομπλε και ροζ κοματικους σχηματισμουσ θα το καμνει πολυ συντομα ο ελληνικοσ λαοσ και τοτε θα λογοδοτησουν ολοι οι προδοτεσ-παπανδρεου-σαμαρασ-παπαριγα-τσιπρασ-αλαβανοσ-ο ψευτοπατριοτησ καρατζαφερησ ολοι θα πληροσουν πολυ ακριβα για τη καταστροφη που εκαναν και κανουν στην πατριδα μασ! μαζι με αυτουσ και τα 300 κοπροσκυλα τησ βουλησ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...