Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Βυθίζεται η αγορά...Ετοιμάστε τους κασμάδες για να γυρίσετε στα χωριά σας.


Αν δεν το έχετε καταλάβει τελειώσαν όλα,εργαζόμενοι, επιχειρήσεις,περίπτερα,καταστήματα και ότι άλλο πιστεύατε πως θα σας έδινε ένα μεροκάματο,finish στην μητρική γλώσσα του πρωθυπουργού μας...caput στην γλώσσα των κολλητών του.
Το μέλλον  είναι το εξής: 
Στην Αθήνα θα μένει μόνο η ελίτ,και οι νέοι σκλάβοι που έρχονται από την Ασία για να τους έχουν για τα θελήματα και για να κάνουν τις βαριές εργασίες.
Εσείς αγαπητοί μου αρχίστε να αγοράζετε,αγροτικά εργαλεία και ξεκινήστε να εκπαιδεύεστε πάνω σε αυτά...Η επιστροφή στα χωριά σας,αν δεν έχει ήδη αρχίσει,σε λίγους μήνες ή σε ένα χρόνο θα είναι η μόνη σας σωτηρία...για να επιβιώσετε.

Καταλάβατε τώρα τι σας φτιάχνουν τόσο καιρό...ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

 Σχετικά με το άρθρο...
Μειωμένος είναι ο αριθμός των νέων αυτοκινήτων στους ελληνικούς δρόμους το πρώτο οκτάμηνο του 2010 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Δραματική η κατάσταση στις αντιπροσωπείες, πολλές από τις οποίες δύσκολα θα αποφύγουν το λουκέτο
Κατακόρυφη πτώση παρατηρείται στις αγορές και ενοικιάσεις το πρώτο οκτάμηνο του 2010, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του περσινού έτους, με τους αρμόδιους να μιλούν για στέγνωμα της αγοράς και μελλοντικά λουκέτα σε αντιπροσωπείες.
Μείωση 30,8% σημείωσε το οκτάμηνο φέτος, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009, ο αριθμός των αυτοκινήτων (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη χώρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής  για τη χορήγηση νέων αδειών κυκλοφορίας οχημάτων, ο αριθμός των αυτοκινήτων αυτών ανήλθε το διάστημα Ιανουαρίου - Αυγούστου φέτος σε 149.371. Σημειώνεται ότι το οκτάμηνο 2009 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2008 είχε καταγραφεί μείωση 19,1%.
Επίσης, το οκτάμηνο εφέτος κυκλοφόρησαν 46.959 νέες μοτοσικλέτες (άνω των 50 κ.ε.), αριθμός μειωμένος κατά 13,8% σε σύγκριση με το οκτάμηνο του 2009. Μείωση 29,8% είχε παρουσιαστεί το διάστημα Ιανουαρίου- Αυγούστου 2009 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2008.
Τον Αύγουστο εφέτος, ο αριθμός των αυτοκινήτων (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη χώρα ανήλθε σε 9.983 και ήταν μειωμένος κατά 66,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009. Επίσης, κυκλοφόρησαν 5.245 νέες μοτοσικλέτες (άνω των 50 κ.ε.), αριθμός μειωμένος κατά 20,8% σε σχέση με τον Αύγουστο 2009.

Οι νέοι...
Σε ποσοστό το 33,1% των νέων θεωρεί ότι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και έχουν αλλάξει αρκετά τον τρόπο διάθεσης των χρημάτων τους. Σχεδόν το 30% από τους συμμετέχοντες δηλώνουν ότι έχει μειωθεί σημαντικά το χαρτζιλίκι ή ο μισθός τους, με αποτέλεσμα να μειώνονται σε μεγάλο βαθμό της τάξεως του 24% και οι έξοδοί τους.

    Αυτό προκύπτει από την έρευνα της οργάνωσης Νέοι Οργανωμένοι Ευρωπαίοι Ικανοί (ΝΕΟΙ) σχετικά με την επίδραση της κρίσης στους νέους, η οποία συντάχθηκε με την επιστημονική επίβλεψη της επίκουρης καθηγήτριας Εφαρμοσμένης Στατιστικής και Εκπαιδευτικής Έρευνας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κυρίας Ελένης Τσακιρίδου. Στην έρευνα συμμετείχαν 1.570 νέοι και νέες ηλικίας 22 - 30 ετών, από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονται κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, με μηνιαίο εισόδημα από 600 ευρώ έως 1200 ευρώ. 
 
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_8147.html

2 σχόλια:

  1. mia fora o pasoko-koytsoykelas elege sto kafeneio oti den prepei na trexoyn me tis mhxanes epeidh an pesoyn kai xtipisoyn tha plironi to kratos nosokomia, elikoptera ktl.
    o mpoyfonios mia fora elege oti an den htan oi aggloi tha trogame me ta xeria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 Σεπτεμβρίου 2010 1:28 μ.μ.
    Ισως οι παραπανω φιλε μου να ετρωγαν με τα χερια εαν δεν ηταν οι Αγγλοι !
    οι υπολοιποι κοινη θνητοι ζουσαμε και ζουμε και χωρις αυτους γιατι μαθαμε να δουλευουμε παντου και παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...