Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΚΑΛΕΦ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

By "ΡΟΥΛΑ"


altΟ Σωτήρης Μικάλεφ θα είναι ο εκλεκτός της Ιπποκράτους; Την είδηση δημοσιεύει σήμερα το εξειδικευμένο σε θέματα αυτοδιοίκησης site «aftodioikisi.gr», μετά βεβαιότητας, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ..

Υπό τον τίτλο «ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα της Β’ δόσης των υποψηφίων. Ποιοι περιλαμβάνονται στη λίστα που θα δώσει στη δημοσιότητα η Ιπποκράτους», το έγκυρο site «αυτοδιοίκηση.gr» ανακοινώνει – ουσιαστικά – λίστα περί των 70 υποψηφίων δημάρχων που αναμένεται να ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ εντός των επομένων ημερών.
Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:
«Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων "έκλεισαν" τις προηγούμενες ημέρες από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων και μετά από τον τελικό έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και της Πανελλήνιας Σύσκεψης στελεχών που ξεκινάει την Παρασκευή…».
Στο δημοσίευμα αναφέρονται σειρά υποψηφιοτήτων ανάμεσα στους οποίους «για το δήμο Κέρκυρας ο νυν δήμαρχος Σωτήρης Μικάλεφ, η υποψηφιότητα του οποίου έχει κλείσει και αναμένεται να ανακοινωθεί».
Επίσης στους κοντινούς δήμους:
- Στη Θεσπρωτία Ηγουμενίτσα, στο Δήμο Ηγουμενίτσας ο Γιώργος Κατσίνος.
- Στο νομό Ιωαννίνων, στο Δήμο Ιωαννιτών ο προερχόμενος από την Αριστερά, Φίλιππος Φίλιος.
- Στο Δήμο Κεφαλονιάς ο Γιώργος Τσιλιμιδός που βγήκε πρώτος στη δημοσκόπηση που έκανε η Ιπποκράτους και στο Δήμο Ιθάκης ο νυν δήμαρχος Γιώργος Βασιλόπουλος
- Στο Δήμο Πρέβεζας ο νυν δήμαρχος Λούρου Χρήστος Μπαϊλης

  http://www.corfupress.com/bulletin/201008314582/eidiseis/politiki/ston-sotiri-mikalef-to-xrisma-tou-pasok

1 σχόλιο:

  1. ωραια Σωτήρης Μικάλεφ
    ενας πολιτικος με οραμα για την Κερκυρα
    ουτως η αλλως το αποδειξε τα τελευταια 4 χρονια Λαικη ,ποδηλατοδρομος,δικαστικο μεγαρο ,χυτας ,
    μια χαρα και δυο τρομαρες ....
    το σιγουρο ειναι οτι θα κανει και πολλα εργα σε εμας ..για σκεφτητε ποδηλατοδρομο απο την βρυση μεχρι το λιμανι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...