Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ;

By "ΜΑΚΗΣ" & "tromeric"


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οπως έχουμε ξαναδημοσιεύσει παλαιότερα, η οικογένεια Ροκφέλερ είναι μια απο τις κορυφαίες οικογένειες Διεθνών Τραπεζιτών που διοικούν την ανθρωπότητα και προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της οποίας οπαδός είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας, γιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Επίσης οι Ροκφέλερ όπως και οι υπόλοιποι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι εβραϊκής καταγωγής (Δείτε σχετικά εδω http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_9511.html).

Επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οπαδός της Παγκοσμιοποίησης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, συμπεραίνουμε με σιγουριά οτι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Παγκοσμιοποιητών οδηγώντας την Ελλάδα στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης.

Στείλ'τε την ανάρτηση σε όποιον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ γνωρίζετε. Ισως ξυπνήσει επιτέλους!!!


190910-pasok1 Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974 Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα - εκτός και εντός Ελλάδος - είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την "νέα τάξη πραγμάτων"....

Η ιστορία τώρα, δεν καταγράφεται αμέσως με την πραγματικήν της όψιν. Κάθε τόσο έρχονται στο φως ντοκουμέντα και παρασκήνια, που δίνουν διαφορετική εικόνα των γεγονότων. Πρόσφατον παράδειγμα, τα όσα απεκαλύφθησαν με το τελευταίον βιβλίον του Νικολάου Μακαρέζου, για τις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ Καραμανλή και του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Είναι βέβαιον, ότι εάν υπάρξει ενδελεχής έρευνα προς διαφόρους πολιτικούς χώρους της μεταπολιτευτικής εποχής, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαία η απογοήτευσις και η απαξίωσις του λαού προς τους σημερινούς πολιτικούς. Μόνο, που οι πολίτες δεν σκέπτονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια. Αυτό, κανονικά είναι καθήκον των ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς η πλειονότης των κινείται μέσα στο "σύστημα" που άλλοι έχουν χαράξει και επομένως δεν επιτελούν την αποστολήν των. Οι αμετανόητοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, έχουν μουδιάσει με την πολιτικήν του κυβερνώντος κόμματος. Από την Μεταπολίτευσιν, εγοητεύθησαν από την άκρατον δημαγωγίαν αυτού του πολιτικού φορέως, και συμπορεύθηκαν με τον λαϊκισμόν που καθιέρωσε.

Ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός, είχε αναφερθεί στον λαόν, τον "πάντα ευκολοπίστευτον και πάντα προδομένον"... Υπήρξε προφητικός ο στίχος του. Ποιός κάθισε να ερευνήσει ή έστω να προβληματιστεί, τι ακριβώς ήταν το ΠΑΣΟΚ, από την στιγμήν της παρουσίας του στην πολιτική σκακιέρα; Ο ιδρυτής του, ήλθεν από την Αμερικήν, σε σύντομον χρόνον, επέτυχε να διαλύσει το κόμμα του πατέρα του, και υπήρξεν ο κυρίως υπεύθυνος για την επέμβασιν του Στρατού. Επαρουσιάζετο, ως ο εκφραστής του αντιαμερικανικού κινήματος στην Ελλάδα, υπερακοντίζοντας ακόμα και την Αριστεράν, η οποία αφελώς- ως συνήθως- ενόμισεν ότι είχε βρει τον... "άνθρωπόν της", και κατέστη στην ουσία, όργανον των σχεδίων του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά την επέμβασιν του Στρατού, οι πολιτικοί συνελήφθησαν. 


Η Αμερικανική κυβέρνησις - δια της εδώ πρεσβείας - για τον μόνον που ενδιαφέρθηκε, ήταν ο ηγέτης του... "αντιαμερικανικού κινήματος"! Ο πρεσβευτής Τάλμποτ, ηξίωσε από το στρατιωτικόν καθεστώς, να μην θιγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, και να του δοθεί διαβατήριον, προκειμένου να φύγει στο εξωτερικόν. Κι' αυτό ακριβώς έγινε! Μετά την Μεταπολίτευσιν, ο κυνηγημένος και εξόριστος Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρύει κόμμα. Αλλά για την δημιουργία πολιτικού φορέως, απαιτούνται τεράστια έξοδα, τα οποία δεν συγκεντρώνονται - φυσικά - με εράνους. Που βρέθηκαν λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα;

190910-pasok2Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του "Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται" (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του "Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας", και με στοιχεία αναγνωρίσεως "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29" ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά - πλατιά την υπογραφήν του σε "οδηγίες" που δίδονται απ' εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και... εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν... 


Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις". 

Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: "Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος - ΗΠΑ. Κι' ακόμη, "επιτρέπονται φραστικές ‘' συγκρούσεις ‘' με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος..."! Φυσικά, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονταν και για την καταπολέμηση του Κομμουνισμού. Ετόνιζαν στον αρχηγό του "σοσιαλιστικού" κινήματος, ότι επεβάλλετο "ελαχιστοποίησης της δυνάμεως του ΚΚΕ. Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της K.G.B."! Έδινε επίσης εντολή η αμερικανική υπηρεσία, τονίζοντας ότι: "Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν...". 

Αυτές και άλλες εντολές έδιναν οι Αμερικάνοι στον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φτιάξει ισχυρόν "σοσιαλιστικό" κόμμα, με δολλάρια των Ροκφέλερ. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπαρμπής στο βιβλίο του, μαζί με φωτοτυπία του δεσμευτικού εγγράφου, και ποτέ δεν διαψεύστηκαν.

Συνάγεται λοιπόν, λογικώς, το συμπέρασμα, ότι ο υιός του Ανδρέα και σημερινός πρωθυπουργός, λειτουργεί κάτω από τους ίδιους δεσμευτικούς κανόνες. Κι' αυτό, λέει πολλά. Ίσως η Αμερικανίδα μητέρα του πρωθυπουργού, η κυρία Μάργκαρετ Τσαντ, γνωρίζει περισσότερα. Εμείς προτείνουμε για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ένα νέον σύνθημα:"Ροκφέλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς..."!


Γεώργιος Α. Λεονταρίτης

http://elkosmos.gr
 
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

4 σχόλια:

 1. TO ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
  ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΣΙΝΙΩΝ...

  ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΕΣ..ΟΝΟΜΑΤΑ
  ΔΕ ΛΕΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΗΔΟΝΤΕ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΦΑΜΦΑΡΟΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ...

  (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ
  ΦΤΗΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΡΗΞΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΟΣΗ)

  ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΚΛΕΧΤΟΥΣ ΦΙΟΝΓΚΟΥΣ
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ

  ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΙΣΟΣ ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΗΛΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΘΑ ΘΟΡΙΒΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ!

  ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ¨;..ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
  ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΙΦΚΙΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ....

  ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΕΝΑΝ ΓΕΡΑΝΟ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΟΥΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..

  ΟΧΙ..ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ... ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
  ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΟΡΓΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ...

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
  ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΦΑΤΙΡΟΓΑΡΝΕΛΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eχω την εντυπωση οτι ανθρωποι που εχουν ελαχιστοι ΝΤΡΟΠΗ μεσα τους δεν θα παρευρεθουν σε τετοια φιασκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...