Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μουσική για πιο ευχάριστο σεξ…

Τα τραγούδια ξυπνούν νωρίτερα τα ερωτικά σκιρτήματα των εφήβων, υποστηρίζουν αμερικανοί ερευνητές...Και προσθέτουν ότι ουδεμία σημασία έχει το είδος της...
μουσικής – οι στίχοι είναι αυτοί που μετράνε. Στην πραγματικότητα αν η...
μουσική είναι χιπ-χοπ, ραπ, ποπ ή ροκ δεν έχει διαφορά!



Στην πλειονότητα των ερωτικών τραγουδιών που ξεσηκώνουν τους εφήβους, ο άνδρας κυριαρχείται από τις σεξουαλικές του ορμές, οι οποίες παρουσιάζονται ανεξάντλητες ενώ οι γυναίκες που κατακτά έχουν τη μορφή σεξουαλικών αντικειμένων. Αντίθετα, στα τραγούδια όπου οι ερωτικοί υπαινιγμοί δεν είναι προφανείς και η ερωτική σχέση απορρέει από τα συναισθήματα, δεν επηρεάζεται η σεξουαλική συμπεριφορά των εφήβων, ούτε εντείνεται η ερωτική τους περιέργεια. Οι έφηβοι που συμμετείχαν στην έρευνα και απάντησαν ότι άκουγαν τραγούδια γεμάτα σεξουαλικά μηνύματα παρατηρήθηκε ότι είχαν διπλάσιες πιθανότητες να συνάψουν ερωτική σχέση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια από τους υπόλοιπους που δεν άκουγαν ανάλογα τραγούδια ή άκουγαν ελάχιστα από αυτά.

Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεγαν συστηματικά τραγούδια με ερωτικούς στίχους το 51% ξεκίνησε σεξουαλικές επαφές μέσα σε 2 χρόνια ενώ το ποσοστό ανάμεσα σε αυτούς που άκουγαν ή λίγο ή καθόλου τραγούδια με ερωτικό περιεχόμενο ήταν μόλις 29%. Ο «βομβαρδισμός» σεξουαλικών εικόνων μέσα από τους στίχους τραγουδιών «τους δίνει ένα σαφές μήνυμα για το σεξ» τόνισε ο επικεφαλής των αμερικανών ερευνητών, δρ Στίβεν Μαρτίνο «τα αγόρια μαθαίνουν να είναι αδυσώπητοι στο κυνήγι των γυναικών και τα κορίτσια μαθαίνουν να βλέπουν τον εαυτό τους ως σεξουαλικό αντικείμενο».




ΤΟ ΕΙΔΑ http://exypno.blogspot.com/2010/09/blog-post_1221.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...