Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Χατζάρας: Ο Τζέφρυ θα εκτελεστεί στο Γουδί!..

By "ΚΑΠΟ-χωριάτης"

3 σχόλια:

  1. μπα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση οι οικογενεια παπανδρεου απο το 1950 βιαζει την Ελλαδα ποτε δεν εκτελεστηκε κανεις αγαλματα τους καναμε παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και για οσους δεν γνωριζουν την καταγωγη του κυριου παπανδρεου ας ριξουν μια ματια παακατω
    Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
    Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον…..
    Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.

    Το όνομα του

    Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko – Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

    Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου “Του μιλάνε τα κύματα…Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη”, (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
    -Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο – φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΊ, ΣΤΟ ΚΑΣΟΠΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...