Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ.....

ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΟΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ....







ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

54 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον ζωγράφο μας οι πίνακες είναι εξαιρετικοί ειδικά ο 1ος και ο 3ος είναι πραγματικά έργα τέχνης....και πάλι συγχαρητήρια ομορφαίνεις τον τόπο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώτος κάποιον μου θυμίζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφο. γιατί δεν γίνεται μια έκθεση. ο σύλλογος έδωσε χώρο σε εκείνον τον άγγλο να κάνει έκθεση, χωρίς αυτός να ζωγραφίζει κάτι ιδιαίτερο-κάτι πολύχρωμοι πίνακες και κάτι στάμνες-.
    αλλά ο σύλλογος "αγρόν ηγόραζε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "αγρόν ηγόραζε"=με ολη τη σημασια για σπερνουν αγρο μονο που εμεις ειμαστε τα βλητα ,απορω δε πως ισως βρουν αρχεια που ανηκε σε σαρακηνους οποτε αφου βρεχοταν απο την ιδια θαλασσα...ξερετε ολο και κατι θα γινει ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝΤΑΙ ....ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και τώρα να φύγει ο Άγγλος,έτσι και αλλιώς στάμνες βάφει με ένα παλιοπινέλο!αυτό μπορει να το κάνει ο καθένας.Αλλά αυτά που κάνει ο ζωγράφος μας είναι έργα τέχνης...μπράβο ρε φίλε και συγχαρητηρια!!!

    Υ.Γ-να φύγει ο Άγγλος με τσι στάμνες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. lete xazomares!o agklos to phre apo ton politistiko sulogo to ktirio me thn proipothesh oti tha plhrwnei noiki tha to vapsei mesa eksw k epishs prin fugei tha valei k kainouria plakakia!!ti shmainei auto??kerdos ston politistiko tou xwriou ara kerdos ston topo mas!!k akouste k auto:phge h roula k to zhthse to fulakio nomizontas oti to exoun dwsei tsampa k afou ths parousiasan thn sumfwnia graptws k me upografes ths eipan mporeis na to exeis den theloume noiki apo esena mono na agoraseis k na valeis mia lekanh(xestra}pou einai xalasmenh!!alla opws katalavainete to hthele tsampatzidika k thn ekane me elafra!!!oso giaton ntopio zwgrafo o agklos einai mia trixa apo ta a...ia tou!!auto to kseroume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tη νοίκι να πληρώσει ο Άγγλος,ρε μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί νομίζω!! Eσύ για να το λες -10 Σεπτεμβριου 4:50- θα τον ξέρεις τον Άγγλο ετσι? :)) Άκου πληρώνει νοίκι...το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:31 μ.μ.

    ποιο κέρδος για τον τόπο ρε και μαλακίες??? τί κέρδισε ο τόπος από τον σύλλογο εκτός από τα πανηγύρια??? και αυτά μόνο μερIκούς μαγαζάτορες εξυπηρετούν. τί έκανε ο σύλλογος για τον πολιτισμό, τίποτα απολύτως.
    που τον μετέτρεψαν σε κομματικό πασοκομάγαζο με τη βοήθεια φυσικά της νδ...
    και επειδή μιλάς για συμφωνητικό με ονόματα, για πές μας ποιοι το υπέγραψαν, γιατί τουλάχιστον προσωπικά δεν γνωρίζω ποιοί ακριβώς είναι το δσ του συλλόγου...αλλά αυτό το συμφωνητικό πως ξέρουμε ότι είναι έγκυρο και νόμιμο???
    πως ξέρουμε πού θα πάνε τα λεφτά??? αφού ο σύλλογος δεν έχει βιβλίο εσόδων-εξόδων.
    πού πήγαν τα λεφτά από τα πανηγύρια, από τόσες συναυλίες κτλ.??? τα λεφτά από τα κάλαντα, που μια από την κλίκα του συλλόγου έλεγε ότι θέλει να αφήσει γερό "ταμείο" στο επόμενο δσ???
    πότε έγιναν εκλογές?
    ποιοι ψήφισαν?
    ποιοι εκλέχθηκαν?
    φτάνει πια. μιλάμε πλέον για αυτόν το σύλλογο λες και είναι ένα φάντασμα που το έχουν δει λίγοι και κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει ή δεν υπάρχει.
    την επομένη λοιπόν που κάποιος θα βγεί να υπερασπιστεί το σύλλογο ας μας απαντήσει αρχικά σε αυτά τα ερωτήματα.
    και καλό θα ήταν να θυμηθούν κάποιοι τις λέξεις ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. aslan mporeis na ta diastauroseis an goustareis!egw den paparologo san kati allous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΝ ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ οπως και οι παμπολες συκοφαντιες που στα χρονια μεταδιδονται απο τη συγκεκριμενη σφηκοφωλια και διασυρμοι για οποιον δε συμφωνει ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ μεγαλωνετε και παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ????απλα ψαχνουμε το μεγεθος με τοσα σκατα που υπαρχουν ,αλλα να μπερδευμε την τεχνη με τους καμπινεδες μπορει να καταλαβει καποιος και το επιπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος είπε...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
    lete xazomares!o agklos to phre apo ton politistiko sulogo to ktirio me thn proipothesh oti tha plhrwnei noiki???? tha to vapsei mesa eksw k epishs prin fugei tha valei k kainouria plakakia!!ti shmainei auto??kerdos ston politistiko tou xwriou ara kerdos ston topo mas!!k akouste k auto:phge h roula k to zhthse????ΠΟΤΕ. to fulakio nomizontas oti to exoun dwsei tsampa..ΑΚΡΙΒΩΣ ..k afou ths parousiasan thn sumfwnia???? graptws?????? k me upografes????? ths eipan mporeis na to exeis den theloume noiki apo esena mono na agoraseis k na valeis mia lekanh????(xestra}pou einai xalasmenh!!alla opws katalavainete to hthele???? tsampatzidika?????ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΛΑΟ k thn ekane me elafra!!!????oso giaton ntopio zwgrafo o agklos einai mia trixa apo ta a...ia tou!!????....auto to kseroume....ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?!ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ οσο για τα σταθμα που χρησιμοποιειται καταλαβενουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:54 μ.μ.

    απάντα αρχικά στα πιο πάνω ερωτήματα και μετά ελά ξαναπές μας για το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ φερνοντας μια συζητηση αλλου για αλλου ,ποσοι τρωνε κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η παπαριά είναι ένα δέντρο σαν την αχλαδιά μόνο που δεν κάνει αχλάδια. Ανήκει στην οικογένεια των Papariae στην οποία ανήκει και η παπάγια και το αγγούρι. Πρόκειται για δέντρο της ερήμου μονο που δεν ξερω αν βγαζει τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ καλά τα λές 11:31.Τα πανηγύρια,τι έκαναν με τα χρήματα που έβγαλαν απο τα πανηγύρια? η παιδική χαρά είναι σε μαύρα χάλια τοσα παιδάκια είναι καθε μέρα εκεί!φωτήσανε το κάστρο για να φαίνετε απο το λιμάνι!!! Γιατί μόνο εκεί εχει φώτα?οεο?Μία κυρία είχε πει κάποια φορά ότι η Κασσιώπη είναι μόνο το λιμάνι!!
    δλδ έχουμε χωρίσει το χωριό σε δύο μέρη!!!!
    Άντε να μην τρελαθούμε δλδ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oso giaton ntopio zwgrafo o agklos einai mia trixa apo ta a...ia tou!!auto to kseroume ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ta a...ia tou!ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. phge h roula k to zhthse to fulakio nomizontas oti to exoun dwsei tsampa k afou ths parousiasan thn sumfwnia graptws k me upografes ths eipan mporeis na to exeis den theloume noiki apo esena mono na agoraseis k na valeis mia lekanh(xestra}pou einai xalasmenh!!alla opws katalavainete to hthele tsampatzidika k thn ekane me elafra!!!oso giaton ntopio zwgrafo o agklos einai mia trixa apo ta a...ia tou!!auto to kseroumeΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝ.. ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ η καποιος!! ΕΤΣΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ε??και δειχτηκαν και χαρτια???καιυπογραφες και νοικι????η προταση ηταν να δωθει για συτηση του πληθυσμου ετσι σκατα που τα κανατε ολα και το σιγουρο ειναι οτι εισθε πολλοι σε αυτο και καποιοι που δεν φαινονται και εχετε κανει και πει πολυ χειροτερα πραγματα να ξερετε πως καποιοι γνωριζουν ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φοβαμαι πως στη παραπανω συκοφαντεια συμετεχουν πολλοι κολλητοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kerdos ston politistiko tou xwriou ara kerdos ston topo mas!!AI STO DIALOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/ghs.htmlKAI AYTOI KALA KANOYN ESY RE MAL...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μας την πεσανε οι εγκαθετοι του "ΟΜΙΛΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε παιδιά τί συμφωνιτικό και μαλακίες διαβάζω???
    πως είναι δυνατόν να γίνει ΝΟΜΙΜΟ έγγραφο με υπογραφές όταν δεν υπάρχει βιβλίο εσόδων-εξόδων???
    Αλλά ακόμα και ήταν νόμιμο το χαρτί, αυτοί που το υπέγραψαν, προφανώς οι του "ΟΜΙΛΟΥ", είναι παράνομοι εφόσον δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει ποιοί είναι και ποιός τους ψήφισε...
    αλλά απάντηση σε συτό δεν έχουν δώσει εδώ και μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΜΠΟΥΦΟ-ΦΑΚΙΡΟ-ΛΙΣΑΒΟ-ΚΟΣΤΕΛΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αφου θα σας καμει και καμπινε ο τσαρλης, καλα ειναι. καλιο κανε δωκετε του και τσι γυναικες σας για να μη σας ζαληζουνε. α ωρε κατεργαρεοι που εισαστενε, που θα πουλουσετε αληθεια μεχρι και τσι γυναικες σας στσου αγγλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλα ωρε το λες κιολας. πηγατε και δωσατε το κτιριο σε μια ???
    αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΕΣ.
    ΣΤΟ ΚΑΣΣΩΠΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΟΜΙΛΟΣ" ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΟΛΙΓΩΝ "ΕΚΛΕΚΤΩΝ".
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
    ΕΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ(ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΤΛ.)
    , ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΟΜΙΛΟΣ" ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΗΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 1-2-3 ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ "ΟΜΙΛΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ετυμολογία
    εγκάθετος < αρχαία ελληνική ἐγκάθετος
    [] Επίθετο
    εγκάθετος, -η, -ο
    που σκόπιμα τοποθετείται κάπου, εκτελώντας πιστά συγκεκριμένες εντολές, συνήθως για την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία πολιτικών προσώπων
    Τραμπουκισμοί από εγκαθέτους του κόμματος.
    [] Συνώνυμα
    βαλτός
    κλακαδόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Κόπρος του Αυγεία ειναι αυτό και όχι σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος είπε...
    i alitheia einai oti o mpoufos den ferei euthini megali. o fakiris kai i lamia ton exsapatisan prokeimenoy na proothisei to pasok kai tin antzela. eidika o fakiris ton bazei mprosta gia na parei psifous to pasok me apotelesma na troei tsampa tin laspi toy kosmoy exaitias ton antilaikon politikon toy xsepoulimenou prasinou mantrioy....

    14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2010 11:32 Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟΣΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΜΠΟΥΦΟ-ΦΑΚΙΡΟ-ΛΙΣΑΒΟ-ΚΟΣΤΕΛΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος είπε...
    πωπωπω, θα εχει σημανει συναγιαρμος τωρα. θα τρεχει ο φακιρης απο τη λαμια, στο μπουφο, απο το μπουφο στη γοργονα, μετα θα παει και απο του μιμιτσου και αφου κανουν συσκεψη εκει στα αδυτα του μιμι-τσου, θα στειλουν το κουτσουκελα στο καφενειο να μιλησει για τον κακο μπλογκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΜΠΟΥΦΟ-ΦΑΚΙΡΟ-ΛΙΣΑΒΟ-ΚΟΣΤΕΛΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-......ΛΙΚΗ?λειπουν κι αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. προσθεστε οσα λειπουν. αφου δεν ξερουμε ακριβως ποιοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε τον ΟΜΙΛΟ. μας το γυρισε και στη ζωγραφικη τωρα... ή μαλλον στους μποτιδες. αντε και του χρόνου καμπινές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. γιατι ασχημα θαταν σα τις κατουριστρες οπως στη πανω πλατεια και του χαριζαμε ολοι καμπινεδες ,θα πουλουσαμε το κωλοχαρτο ,που τοσα χρονια δε ξερει που να κατουρισει ο κοσμος και πληρωνουν αδικα οι μαγαζατορες τη καθε φλασια...και διαροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. oyst remalia poy ypostirizete ta zoa toy syllogou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ωρε βρεμενη σανιδα που τσου χρηαζετε. εμιριστηκανε τσι εκλογες και τσου πιακε ο πονος για το συλλογο.
    ε ωρε σας ρωταω τοσα χρονια εχετε δει ποτε τη χριστακενα να βγει για καλαντα με το συλλογο???
    εφετος ομως εμφανιστηκε και η ψωρολισαβο τηνε εβγανε και φωτογραφιες.
    να δειτε που θα τσι δουμε προεκλογικα τσι φωτογραφιες σε κανενα κομματικο φυλλαδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σε δημοσιο κτηριο εχουν δικαιωμα ολοι οι ζωγραφοι του δημου να παρουσιαζουν τα εργα τους!
    Ο δημος θα μπορουσε να χρησιμοποιηση το δημοσιο κτηριο για κοινο καλο και οχι για προσωπικο οφελος φιλικων και οχι μονο σχεσεων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. σωστό το παραπάνω. και ο σύλλογος υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με το καταστατικό, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ και χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. xamena kormia eiste giauto k den exete kamei k prokoph sthn zwh sas!!!vrhkate to blog k kathgorhte kosmo!an exete ta tetoia parte theseis k vghte k peite ta anoixta afou thelete na afupnhsete ton kosmo!!!!ANWNYMA REMALIA EISTE K AYTO THA MEINETE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΩΡΑΦΙ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Επίθεση Σαμαρά στην πολιτική του Μνημονίου????μου θυμιζει κα..... -παν.... κιαπο πισω γελουσαν με μας ως και αποδειχθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΩΡΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο 3.25 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ Η ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ,ΠΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ρε Fenster, 3:52 αυτό είναι το δικό σου όνομα; γράφεις δηλαδή επώνυμα;!!! και πως ξέρεις εσύ ποιοι εχουνε κάμει προκοπή και ποιοί όχι ορέ; Είσαι της ηλεκτρονικής δίωξης ορέ ανεγκέφαλο καβαλημένο καλάμι; Αντε ψώνιοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. alitheia otan autoi poy psifizate tosa xronia ekleban dmosio xrima kai ektoxseuan apeiles pros olous to ekanan kai ola auta anonima tote giati den diamartirosastan gia anonimia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Re "FENSTER" mas doyleueis?Se peirazei i kritiki poy askeitai meso toy blog anonima?
    Auto einai to sosto gia na anagkazontai ta "EPOMENA LAMOGIA" na apantoun me epixeirimata kai oxi me apeiles stin prosopiki zoi,sti doyleia ktl...
    Alla apo oti fainetai eisai kai esi eno mikro-lamogio poy kanei tis bromodoyleies toy sta krifa kai meta tolma na mila gia anonimia.
    MOYRGE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. τα λαμογια βλεπουν ουφο τα ουφο κλεβουνε εικονες τα ουφο Ασχολουντε μονο με το χωριο κριμα τελιωσε το καλοκαιρι....και με το κακο μονο χαιρω ντε χχχχ τωρα αρχησαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...