Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Delvina and Chameria Always Albanian

By "albanos"

7 σχόλια:

  1. Oρε ελατε να τα παρετε γιατι δεν ερχεστε ;χαχαχαχαχα ρατσα να σου πετυχει...
    αλβανοι
    καλα ρε πως καταφερατε να θεωρητε η μεγαλυτερη βρισια το -αλβανος δεν το καταλαβαινω πληγη μεγαλη για ολα τα κρατη που εχετε κουβαληθει…ακομη και κρατη που δεν ηξεραν την λεξη ρατσισμος (σκανδιναβια ) κανουν εμετο οταν ακουσουν την λεξη αλβανος και εσεις περηφανευεστε και μιλατε για τσαμουρια και μεγαλη αλβανια σκεψου τωρα ειστε (λιγα )και εχετε κανει τοση καταστροφη που να εισασταν και πιο πολλα . συγνωμη για την κλιση ουδετερο που χρησιμοποιω οταν αναφερομαι στην εν λογο ρατσα το κανω για ευνοητους λογους ...
    Εγω παντως θα σας προτεινα να πατε παλι στης σπηλιες σας και να ζησετε εκει εφοσον ποτε δεν θα μπορεσετε να συγκατοικησετε με συγχρονους λαους ακομη και οι νεες γενιες που ευελπιστουσαμε οτι θα ειχατε κατι μαθει μετα απο τοσα χρονια τελικα αποδειχτηκε οτι σας εχουν ποτισει με αλβανικο μισος και κακια για τον κοσμο που δεν θα φυγει ποτε απο μεσα σας ..
    ο Χοντζα που σας ειχε κλεισμενα σαν τα ποντικια ηξερε τι εκανε αλλα ας ειναι καλα ο Σαμαρας (προεδρος της ΝΔ ) που κατηργησε τα συνορα ενος κρατους και αντι να ειναι φυλακη ειναι και αξιωνει και πρωθυπουργιες...
    Παντα η Ελλαδα ειχε ομως τους ρουφιανους της...και παντα αυτους καναμε αγαλματα οποτε εχετε δικιο να μιλανε ολοι να μιλανε και οι κωλοι!
    καλη συνεχεια λοιπον ΑLVANE στην ζωη σου και που την οφειλεις στους Βλακες Ελληνες που σε ταισαν και εσυ δαγκωνεις ευτυχως εγω δεν ειμαι σε αυτους .... και ουτε ποτε θα ειμαι γιατι σας γνωρισα απο την πρωτη μερα που πατησατε το ποδαρι σας στην Ελλαδα και ποτε δεν ταισα αχαριστα σκατα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε ρε λαβανε τα ειχατε και στη μογγολια τα πολυφωνικα. το τραγουσι ειναι αντιγραφη απο το ελληνικο "δελβινο και τσαμουρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαλλε αυτό σε απάντηση στον albano. να επισημανθεί ότι είναι απάντηση. όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, που μάθανε να τραγουδάνε στην μογγολία. άσε που οι λέξεις δέλβινο και τσαμουριά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και όχι σκιπιτάρικες.

    http://www.youtube.com/watch?v=YzN8SxtJrrE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΚΛΑΦΤΗ ΑΛΒΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτα να τα βλεπουν κατι νουμερα δικα μας που το παιζουν αριστεροι και αντιρατσιστες.
    καλα να παθουμε. εμεις τους δινουμε σπιτι,δουλεια, ψηφο κτλ. Αυτοι θα υποστηριξουν το δικο τους συμφερον οσο αδικο και παρανοικο και αν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωρε μπλογκερ ειπαμε δημοκρατια, αλλα οχι και ετσι. να μας δουλευουνε και οι αλβανοι μες τα μουτρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...