Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

NTOKOYMENTO: ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ GAP!!!

By "ΚΑΠΟ-χωριάτης"

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...
Δείτε, το απόσπασμα από το μνημόνιο υποδούλωσης (της Ελλάδος και του ελληνικού λαού) που υπέγραψε η κυβέρνηση του Jefry!!!
Πόσοι από εσάς ξέρατε, ότι εάν πάτε κόντρα σε ότι υποστηρίζει το μνημόνιο, μπορεί να βρεθείτε σε ένα ωραιότατο εξωτικό ξερονήσι για παρατεταμένες "διακοπές", προσφορά της "δημοκρατίας" και του κοινοβουλίου μας;;;
Άραγε ποίοι θα είναι οι πρώτοι τυχεροί;;; Οι φορτηγατζήδες, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ή απλά όλοι οι σκεπτόμενοι και αντιστεκόμενοι Έλληνες;;;;
Πλέον είναι ξεκάθαρο (ακόμα και σε αυτούς που μέχρι σήμερα εθελοτυφλούσαν) ότι είμαστε υπό κατοχή, με κυβερνώντες δοτούς υπαλλήλους της κατοχικής Τρόικας!
Ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός.

Ο δρόμος που ακολούθησε και ο λαός της Αργεντινής πριν από εμάς...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
Όσους τόπους εξορίας και αν ανοίξει η δημοκρατία τους, εμείς θα αγωνιστούμε να πάρουμε πίσω την χώρα μας!!!
"Αδιάλλακτος" (Ο σιωπών δοκεί συναινείν)
http://politikarioi.blogspot.com/


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/ntokoymento-gap.html 

8 σχόλια:

  1. ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!! ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! ΓΥΡΑΜΕ ΠΙΣΩ 50 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω να τσου προλάβομε και να στήσομε πρώτα εμείς μια κρεμάλα στο πηγάδι για αυτουνούς τσου προδότες. Αι στο διάολο πασοκόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ για την ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.

    Πολιτεία Μυρμηγκιών
    Για να δουν πώς μοιάζει το εσωτερικό μιας φωλιάς μυρμηγκιών, μια ομάδα
    ερευνητών έριξε τσιμέντο για 3 συνεχόμενες μέρες σε μια εγκαταλειμμένη
    φωλιά..
    Χώρεσαν 10 τόνοι τσιμέντο. Μετά από έναν μήνα άρχισαν οι ανασκαφές και
    χρειάσθηκαν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν
    εντυπωσιακότατο !!
    Μια ολόκληρη ¨πόλη¨, με δρόμους, κατοικίες και εξαερισμό. Όλα δείχνουν
    σαν να ήταν σχεδιασμένα από αρχιτέκτονα. Αυτή η κολοσσιαία πόλη
    δημιουργήθηκε με την σκληρή εργασία ολόκληρης της κοινότητας των
    μυρμηγκιών , που αποδείχτηκε εξαιρετικά εκπαιδευμένη, πειθαρχημένη και
    προσηλωμένη στον σκοπό της.
    Το κτίσμα καλύπτει 50 τετραγωνικά μέτρα και έχει 8 μέτρα βάθος. Για να
    χτιστεί, τα μυρμηγκιά αναγκάσθηκαν να μετακινήσουν 40 τόνους γης.
    Απολαύστε το βίντεο και μετά σκεφτείτε εάν έχουμε να μάθουμε κάτι από τα
    μυρμήγκια.

    http://www.youtube.com/watch?v=ozkBd2p2piU&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ;‏
    ΤΡΟΜΕΡΟ !!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!

    http://www.youtube.com/watch_popup?v=hwVy_2eOfsE#t=78

    Πραγματικά, αν κάποιος κατάλαβε πως το κάνει, να μου το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ.13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:54 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΑΣΟΚ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ. ΟΙ ΕΔΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ "ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ" ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΓΕ 35 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ "ΝΑ ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΛΗ,ΤΣΟΥΚΑΤΟ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΤΛ.
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ "ΝΕΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ". ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΖΑΜΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΙΜΑΤΑ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ Κ.ΔΡΟΥΤΣΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ UCK. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ "ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ". ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΡΘΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ "ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ .
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

    Εγκαταλείπει ο πρωθυπουργός την πάγια εθνική θέση για μία ονομασία έναντι όλων

    Σε σοβαρή, οδυνηρή υποχώρηση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έχει ήδη συμφωνήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π».

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει στην πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ, του Μ. Νίμιτς, στα εξής σημεία:

    • Ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη».

    • Αυτή η ονομασία δεν θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά «erga omnes», δηλαδή έναντι όλων, όπως μέχρι τώρα είναι η πάγια ελληνική θέση. Θα βρεθεί μια φόρμουλα (ίσως έχει κατατεθεί ήδη…) με την οποία το «erga omnes» θα παρακάμπτεται!

    Αυτό ήταν μια απαίτηση της σκοπιανής πλευράς, που την έθετε ως προαπαιτούμενο για την οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος.

    Είναι άγνωστο αυτήν τη στιγμή με ποια φόρμουλα θα πλασαριστεί εδώ στην Ελλάδα αυτή η σοβαρότατη υπαναχώρηση από μια θέση που ήταν έως σήμερα πάγια θέση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, ώστε να περάσει.

    Ωστόσο θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να περάσει. Και ασφαλώς η κυβέρνηση θα ρισκάρει να επωμιστεί τεράστιο πολιτικό κόστος. Να σημειωθεί δε ότι σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας:

    • Ενώ αυτή η πρόταση του Μ. Νίμιτς σαφώς και ικανοποιεί μια πάγια θέση των Σκοπίων, είναι η ελληνική πλευρά που έχει απαντήσει θετικά σε αυτήν την πρόταση, ήδη από τον Ιούλιο, ενώ η FYROM δεν έχει ακόμα απαντήσει!

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=58803&colid=&catid=42&dt=2010-09-12 0:0:0
    history-of-macedonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...