Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

«Δύσκολη ηλικία τα 15»: Ένα βιβλίο για τη στήριξη της «Μέλισσας»

melissa

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας παρουσιάζει το βιβλίο της Ηλέκτρας Αγγελοπούλου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην «Μέλισσα». Το Σάββατο 6/2/2016.






Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας και το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», παρουσιάζουν το βιβλίο της Ηλέκτρας Αγγελοπούλου «Δύσκολη ηλικία τα 15», το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 18.00, στη « ΜΕΛΙΣΣΑ « 2η πάρ Ελ. Βενιζέλου 5 (πίσω από το ΙΚΑ).
Η Ηλέκτρα Αγγελοπούλου είναι μια νέα και ταλαντούχα μαθήτρια Λυκείου που αποδεικνύει ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά, αρκεί να τους δώσει κάποιος το χρόνο και τον χώρο να ανοίξουν τα φτερά τους .
Δημιούργησε τη νουβέλα «Δύσκολη ηλικία τα 15», που είναι το πρώτο της εγχείρημα στη συγγραφική της πορεία, και η επιθυμία της ήταν τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων της να δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «ΜΕΛΙΣΣΑ», καθότι οι γονείς της είναι μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας και η ίδια φυσικά πολύ ευαισθητοποιημένη απέναντι στην αναπηρία.
Για το λόγο αυτό η παρουσίαση του βιβλίου της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάπου αλλού πέρα από το Κέντρο μας.
Σας περιμένουμε με χαρά για να καμαρώσουμε και να επιβραβεύσουμε την Ηλέκτρα το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «ΜΕΛIΣΣΑ»

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...