Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες ξήλωσαν την πινακίδα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, όταν μέλη της συντονιστικής επιτροπής από το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο, ζήτησαν να ανέβουν στα γραφεία του κόμματος, για να παραδώσουν, όπως είπαν, ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Όμως, η πόρτα της πολυκατοικίας που στεγάζονται γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστή και οι αγρότες ζήτησαν να έλθει κάποιος να τους ανοίξει.

Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κώστα Πουρνάρα, μετά από λίγη ώρα στο σημείο μετέβη ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρότεινε στους αγρότες να παραδώσουν το ψήφισμα στο δρόμο.
«Αρνηθήκαμε, διότι δεν μπορεί να γίνονται έτσι αυτά μέσα στο δρόμο και επιμείναμε να ανέβουμε στα γραφεία, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά μας» πρόσθεσε.
Οι αγρότες, μετά από λίγη ώρα έφθασαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ένα φορτηγό και τρακτέρ και αμέσως μετά ορισμένοι ανέβηκαν στο φορτηγό και στη συνέχεια στο μπαλκόνι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ απ΄ όπου κατέβασαν την πινακίδα του κόμματος.
«Ήλθαμε ειρηνικά για να παραδώσουμε τα αιτήματά μας» είπε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Σπύρος Κεραμισάνος και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας».
Στη συνέχεια οι αγρότες άφησαν προϊόντα έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και αποχώρησαν.
Προηγουμένως, οι αγρότες είχαν πάει στην μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, όπου παρέδωσαν προϊόντα, προκειμένου να διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη
ΛΙΝΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...