Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Ανήλικοι ξάφριζαν θαμώνες καταστημάτων στην Κέρκυρα

Άρπαζαν ό,τι αντικείμενα αξίας μπορούσαν από τα τραπέζια ή τις τσάντες των θαμώνων την ώρα που δεν τους πρόσεχαν

Τον συνωστισμό που επικρατούσε στις καφετέριες και τα μπαρ στην πόλη της Κέρκυρας εκμεταλλεύονταν τέσσερις νεαροί, τρεις από τους οποίους ανήλικοι, για να αρπάζουν ό,τι αντικείμενα αξίας μπορούσαν από τα τραπέζια ή τις τσάντες των θαμώνων την ώρα που δεν τους πρόσεχαν.

Από την έρευνα που έκαναν μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες οι αστυνομικοί της Κέρκυρας, εξιχνιάστηκαν τέσσερα περιστατικά κλοπής οι οποίες διαπράχθηκαν στις 16 και 18 Φεβρουαρίου σε καταστήματα της πόλης, με λεία το συνολικό ποσό των 230 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή ο οποίος βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Όπως αποδείχθηκε, πίσω από τις κλοπές κρυβόταν μια παρέα που αποτελούνταν από δύο 17χρονους Έλληνες, έναν συνομήλικό τους Αλβανό και έναν 20χρονο Έλληνα. Κανείς δεν συνελήφθη, αφού είχε περάσει το αυτόφωρο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ οι γονείς των τριών ανηλίκων κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...