Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η 2η μουσικολογική ημερίδα με θέμα: «Μουσική και Πολιτική»

Η 2η μουσικολογική ημερίδα με θέμα: «Μουσική και Πολιτική» Μετά την επιτυχημένη Διημερίδα με τίτλο «Γλώσσα – Λόγος – Μουσική», που διοργάνωσε και πραγματοποίησε για πρώτη φορά το 2015, η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» διοργανώνει την 2η Μουσικολογική Ημερίδα με θέμα «Πολιτική και Μουσική». 

Στόχος της Φιλαρμονικής μέσω αυτής της διοργάνωσης, είναι η προσέγγιση της μουσικής και από την επιστημονική – ερευνητική πλευρά πλέον. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος», το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 (σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών οι εργασίες της συνεχιστούν και την Κυριακή 29 Μαΐου 2016). Αυτή τη φορά το θέμα της ημερίδας θα είναι η σαφής και τεκμηριωμένη σχέση και αλληλεπίδραση της μουσικής και των εκπροσώπων της, με κάθε είδους έκφανση της πολιτικής (πρόσωπα, κινήματα, γεγονότα, καταστάσεις, ιδέες). 
Στις ανακοινώσεις τους, οι αξιότιμοι ομιλητές θα κληθούν εντός 20 λεπτών να αναπτύξουν το σχετικό θέμα που θα έχουν προτείνει και στη συνέχεια θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συζήτησης με το κοινό. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο μουσικολόγος Γεράσιμος Μαρτίνης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου teragram88@yahoo.gr . 
Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, ώστε να καταρτισθεί εγκαίρως το ακριβές πρόγραμμα της ημερίδας. Η αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει υποχρεωτικά: Ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τίτλο ανακοίνωσης, περίληψη ανακοίνωσης (έως 300 λέξεις), τηλέφωνο ή και e-mail επικοινωνίας. 
*Εκπρόθεσμες αιτήσεις ή ανακοινώσεις που θα πραγματεύονται αντικείμενα εκτός του θεματικού πεδίου που καθορίζεται από τον τίτλο της ημερίδας, δεν θα γίνουν αποδεκτές. 
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...