Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ερώτηση Αϊβατίδη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου


Eρώτηση για τις σοβαρές ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής και προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας πραγματοποίησε ο βουλευτής Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής, Ι. Αϊβατίδης.


Η Ερώτηση      
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Σοβαρές ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής και προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας»
Στα πλείστα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και συγκεκριμένα στις ελλείψεις υλικών, φαρμάκων, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και ιατρικού προσωπικού, έρχεται να προστεθεί το κενό της διοικήσεως. Η πρόσφατη απομάκρυνση του Κ. Γρηγορόπουλου από τη θέση του διοικητή και η συνταξιοδότηση του Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Αντ. Κάντα που τον αναπλήρωνε στις 31.12.2015 έχει αφήσει το ίδρυμα στη τύχη του, χωρίς να διαφαίνεται άμεση λύση στο οξύ αυτό πρόβλημα. Η τοποθέτηση του νέου Διοικητή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο. Έως τότε την θέση θα καλύπτει για 1 με 2 φορές την εβδομάδα ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών, προκειμένου να υπογράφει τα επείγοντα έγγραφα.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Πως προτίθενται να αντιμετωπίσουν την υποστελέχωση του προσωπικού και να καλύψουν τις ελλείψεις ιατρικοτεχνικών υποδομών, χωρίς να επιβαρύνεται ο ήδη μειωμένος προϋπολογισμός του Νοσοκομείου;

Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Αϊβατίδης
Βουλευτής Κέρκυρας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...