Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η κινητοποίηση δικηγόρων ακύρωσε την ομιλία Κατρούγκαλου

Μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» έχουν συγκεντρωθεί μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τα οποία κρατούν ένα μεγάλο πανό όπου αναγράφεται: «Αντιστεκόμαστε στο δικηγοροκτόνο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης».

Η συγκέντρωση είχε γνωστοποιηθεί ήδη από χθες, καθώς για το πρωί είχε προγραμματιστεί ομιλία του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος είχε προσκληθεί να μιλήσει σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για το Ασφαλιστικό.
Ωστόσο, η ομιλία ακυρώθηκε τελικά λόγω της κινητοποίησης, με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο να αναφέρει ότι «λόγω της κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεων, προχωρήσαμε στην αναβολή αυτού του συνεδρίου».
Συγκεκριμένα, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε τα εξής: «Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επιθυμεί μέσα από τις πρωτοβουλίες του να συνδράμει στην αναζήτηση λύσεων για κρίσιμα θέματα της οικονομίας και επιχειρηματικότητας μέσα πάντα από δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή τεκμηριωμένων θέσεων με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, είχε προγραμματίσει τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου πάνω στο μείζον ζήτημα του ασφαλιστικού για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Λόγω, όμως, της κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεων, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει ο ανοικτός διάλογος που επιθυμούσαμε και, συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι και με αίσθημα ευθύνης να προχωρήσουμε στην αναβολή αυτού του συνεδρίου. Σε εύθετο χρόνο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές για τη διαθεσιμότητά τους, αλλά και όσους δήλωσαν συμμετοχή στο συνέδριο. Ευελπιστούμε ότι το συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε ένα κλίμα που να επιτρέψει τη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων».
Δείτε φωτορεπορτάζ στο newsbeast.gr…
iiit01
iiit02
iiit03
iiit04
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...