Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Οι κάτοικοι των Διαβατών κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Την μεταφορά οχημάτων του Δήμου Δέλτα στην είσοδο και γύρω από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, όπου έχει ανακοινωθεί ότι θα δημιουργηθεί κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων ζήτησαν σήμερα από τον δήμαρχο Μίμη Φωτόπουλο, μέλη της επιτροπής αγώνα που τον επισκέφθηκαν.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ το μέλος της επιτροπής αγώνα Διαβατών, Γιώργος Σπανίδης, ο δήμος εμφανίζεται θετικός απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ οι κάτοικοι διαβεβαιώνουν ότι πρόθεσή τους είναι η πραγματοποίηση συμβολικής διαμαρτυρίας στην περιοχή με ειρηνικό τρόπο και με διάθεση για την προστασία της δημοτικής περιουσίας.
Στο μεταξύ η επιτροπή αγώνα εξετάζει το ενδεχόμενο να αποστείλει πρόταση στα αρμόδια υπουργεία για την δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων σε ιδιωτικό χώρο που βρίσκεται στα σύνορα των νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, κοντά στον κεντρικό άξονα της Εγνατίας και σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Ειδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...