Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Χάντμπολ: Οι Κούπες στο 4ο λύκειο! Μας κάνετε υπερήφανους!

ago

Το 4ο Λύκειο κατέκτησε τον τίτλο στο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ, τόσο στην κατηγορία των αγοριών όσο και σε εκείνη των κοριτσιών.




Μια όμορφη μέρα για το σχολικό αθλητισμό ήταν η Τετάρτη 3 Φλεβάρη στην Κέρκυρα. Ημέρα που τελέστηκαν οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος χαντμπολ Λυκείων στα αγόρια και στα Κορίτσια. Ήταν μια ζωτικής σημασίας εκπαιδευτική διαδικασία! Υπήρχαν όλα! Ισχυρή παρουσία στις κερκίδες από τα σχολεία των διαγωνιζόμενων ομάδων, ζωντάνια, ρυθμός, ευπρέπεια, καταπληκτικοί αγώνες. Πάθος για το παιγνίδι. Υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, εντιμότητα και ήθος σε κάθε στιγμή των αγώνων. Οι διοργανωτές (ΟΕΣΑ) έδωσαν συγχαρητήρια και στους μαθητές που συγκροτούσαν τις σχολικές ομάδες, αλλά και στους φίλαθλους (Εκπαιδευτικούς-μαθητές). Επίσης στους διαιτητές που πέρασαν απαρατήρητοι μετα από δύσκολα αγωνιστικά παιγνίδια.

kori

Για την ιστορια να αναφέρουμε ότι στα αγόρια η ομάδα του 4ου Λυκείου επικράτησε αυτης του 3ου και στα κορίτσια επίσης το 4ο ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Κέρκυρας επικρατώντας της ομάδας του 2ου Λυκείου.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Κέρκυρας θα συναντηθούν πρώτα με τις αντίστοιχες της περιφέρειας Ιονίων Νήσων και μετά με τις πρωταθλήτριες Δυτ. Μακεδονίας, προκειμένου να φθάσουν στους 8 του Πανελληνίου πρωταθλήματος
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...