Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ ΡΕ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΓΕΖΙΝΤΙ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...!!! ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 9 ΧΡΟΝΩΝ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΜΗ ΜΕ 200.000 ΔΗΝΑΡΙΑ...!!



Ακόμα και το σκλαβοπάζαρό τους είναι απόλυτα οργανωμένο! Οι τζιχαντιστές στο Ιράκκαι τη Συρία έχουν φτιάξει μέχρι και τιμοκατάλογο για τις Γιαζίντι και χριστιανές γυναίκες που έχουν απαγάγει και τις έχουν... προς πώληση.


Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο “Η αγορά, όπου πωλούνται γυναίκες και λάφυρα του πολέμου βιώνει σημαντική μείωση, που έχει επηρεάσει αρνητικά τα έσοδα του Ισλαμικού Κράτους και τη χρηματοδότηση των Μουτζαχεντίν”.

Οι τζιχαντιστές αποφάσισαν να επιβάλουν ελέγχους τιμών στην πώληση γυναικών και λάφυρων, με την απειλή ότι θα εκτελέσουν οποιονδήποτε παραβάτη.

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:
Μια γυναίκα (Γιαζίντι ή χριστιανή) από 40 έως 50 ετών για 50.000 δηνάρια
Μια γυναίκα (Γιαζίντι ή χριστιανή) από 30 έως 40 ετών για 75.000 δηνάρια
Μια γυναίκα (Γιαζίντι ή χριστιανή) από 20 έως 30 ετών για 100.000 δηνάρια
Ένα κορίτσι (Γιαζίντι ή χριστιανή) από 10 έως 20 ετών για 150.000 δηνάρια
Ένα παιδί (Γιαζίντι ή χριστιανός) από 1 έως 9 ετών για 200.000 δηνάρια

Σύμφωνα με το έγγραφο, δεν επιτρέπεται σε κάποιον να αγοράσει περισσότερα από τρία λάφυρα. Εξαιρούνται οι αλλοδαποί, όπως Τούρκοι, Σύροι και Άραβες του Κόλπου


ΠΗΓΗ: IRAQI NEWS/newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...