Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο ξεπεσμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Στη Σουηδία παντρεμένο ζευγάρι μοιράζεται και ζει με τον ίδιο εραστή (φωτό)

Στη Σουηδία, ένα ζευγάρι αποκάλυψε ότι μοιράζεται τον ίδιο εραστή σε ένα ποστ που έγραψαν στο blog τους, δίνοντας λεπτομέρειες για την ασυνήθιστη οικογενειακή τους ζωή.

Ο Έρικ Φρίντλαντ (Erik Fridland), 35, ερωτεύτηκε τον Χάμπους Ένγκστρομ (Hampus Engstrom), όταν εργάζονταν και οι δύο ως ταξιτζήδες σε μια πόλη στη Σουηδία.
Όταν ο Έρικ εξομολογήθηκε τον νέο του έρωτα στη γυναίκα του, εκείνη αποφάσισε να τον γνωρίσει και αφού πέρασαν λίγο καιρό μαζί, ο Χάμπους, 29, εξομολογήθηκε ότι ένιωσε έλξη για την Λίντα, 34.
Η Λίντα παραδέχτηκε ότι ένιωσε το ίδιο και τελικά κατέληξαν και οι τρεις μαζί.
Ο Χάμπους είπε: «Ένιωσα άνετα και με τους δύο από την αρχή. Μου αρέσαν και οι δύο και είχαμε πολλά κοινά. Ειδικά, μόλις μοιραστήκαμε τα συναισθήματά μας, όλα ήταν φανταστικά. Δεν πίστευα ότι είναι δυνατό να αγαπήσω παραπάνω από έναν άνθρωπο την ίδια στιγμή πριν από αυτό».
Μετακόμισαν και οι τρεις μαζί τον περασμένο Ιανουάριο και ο Χάμπους έφερε και την πεντάχρονη κόρη του να ζήσει μαζί τους, με τα 9χρονα δίδυμα αγόρια και τον 13χρονο γιό του ζευγαριού.
Η νέα οικογένεια έχει ξεκινήσει δική της επιχείρηση ταξί και έχει ανοίξει και μαγαζί με παιδικά ρούχα.
Ο Χάμπους είπε: «Δουλεύουμε μαζί και μένουμε μαζί. Κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι. Έχουμε παιδιά, σπίτι, αυτοκίνητο και δουλειά. Η σχέση μας δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ».
three2
three1
Η ασυνήθιστη σχέση έγινε γνωστή όταν η οικογένεια αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της «για να δείξει ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ζήσει κανείς».
Οι τρεις ενήλικες ανησυχούσαν για την επίπτωση που μπορεί να είχε κάτι τέτοιο στα παιδιά τους, αλλά τόνισε ότι κανένα από τα παιδιά δεν έχει ενοχληθεί και ότι ίσα- ίσα κάποιοι από τους φίλους τους «πιστεύουν ότι είναι τέλειο που έχουν δύο μπαμπάδες».
Η πολυγαμία είναι παράνομη στη Σουηδία, αλλά δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν σε ομάδες ανθρώπων να μένουν μαζί. Ο Χάμπους ελπίζει ότι ο νόμος θα αλλάξει στο μέλλον, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τους Φρίντλαντς.
Γνωρίζει και άλλες «πολύ-οικογένειες» πουν μαζί στη Σουηδία και αλλού στην Ευρώπη χάρη σε μια πολύ δυνατή κοινότητα στο facebook και πιστεύει ότι αυτό το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο συχνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...