Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή: Εκδήλωση κι αιμοδοσία στη μνήμη των Φουντούλη & Καπελώνη

Την Παρασκευή, η Χρυσή Αυγή Κέρκυρας πραγματοποίησε εκδήλωση στη μνήμη των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη ενώ, την επόμενη προχώρησε σε αιμοδοσία στο Νοσοκομείο του νησιού.


Το δελτίο τύπου της ΧΑ για την εκδήλωση 
Στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών του Πυρήνα Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, εκδήλωση μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη. Για όλους εμάς τους Χρυσαυγίτες είναι ιερό Καθήκον να συνεχίσουμε με Πίστη τον Αγώνα έχοντας πάντα στην καρδία και την ψυχή μας την ανάμνηση των δυο αδελφών μας. Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω στον Αγώνα, να δειλιάσει ή να λιποψυχήσει ατιμάζοντας κατ`ουσία την υπέρτατη αυτή θυσία του Γιώργου και του Μάνου.

Το δελτίο τύπου της ΧΑ για την αιμοδοσία 
Το Σάββατο, 1η Νοέμβρη, κλιμάκιο Συναγωνιστών του Πυρήνα Κέρκυρας πραγματοποίησε αιμοδοσία στο νοσοκομείο της πόλης ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής προς τους άνανδρα δολοφονημένους Συναγωνιστές μας , Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, οι οποίοι έδωσαν την ίδια τους την ζωή για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...