Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

"Λαός (λέμε τώρα...) και Κολωνάκι", γροθιά στο σύστημα!!!


Επί μία ώρα τα έλεγαν Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλέξης Τσίπρας


Αθήνα
Μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Μετά τη συνάντηση, η κ. Αγγελοπούλου αρκέστηκε να δηλώσει ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation).
Σύφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα στο συνέδριο.
Για τη διεξαγωγή του συνεδρίου η κ. Αγγελοπούλου είχε συναντηθεί προ ημερών με τον πρωθυπουργό.
Αξιοσημείωτο, πέραν της διάρκειας, ήταν το γεγονός ότι στην συνάντηση με τον κ. Τσίπρα δεν μετείχε κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, επρόκειτο δηλαδή για μία κατ' ιδίαν συζήτηση.
Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Τσίπρα, που επικαλείται Το Βήμα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως προς το αν θα συμμετάσχει ή και θα μιλήσει στο συνέδριο, χωρίς ωστόσο κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο.
Το πρώτο «CGI Mediterranean meeting» στην Ελλάδα θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής.
«Η μεσογειακή συνάντηση CGI (Clinton Global Initiative) θα φέρει μαζί ηγετικές προσωπικότητες για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις της περιοχής, όπως η ανεργία των νέων και η οικονομική και κοινωνική μεταβλητότητα, μέσω νέων Δεσμεύσεων για Δράση και για να αναδείξουν το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής» είχε δηλώσει σχετικά ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στις 23 του περασμένου Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 10ης Ετήσιας Συνάντησης της Clinton Global Initiative.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της κ. Αγγελοπούλου με τον κ. Τσίπρα, μετά τη συνέντευξή της στην Καθημερινή, στην οποία είχε δηλώσει αντισυστημική και αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Στον Τσίπρα βλέπω έναν νέο άνθρωπο που μιλά με τρόπο ο οποίος προσπαθεί να προσεγγίσει αυτό που εγώ λέω το «αντισύστημα». Για τα προγράμματά του δεν θα εκφράσω άποψη, γιατί βλέπω πως χρησιμοποιούν τρόπους για την ανάδειξη των προβλημάτων που είναι αφελείς».

1 σχόλιο:

  1. Τί σχέσιν ἔχει ὁ Μπακούνιν μέ τούς Rothschild; Ὁ πατέρας τοῦ Ἀναρχισμοῦ Μιχαὴλ Μπακούνιν ὑπῆρξε μέγας πολέμιος τοῦ μαρξισμοῦ καὶ τῶν Rothschild. Ὁ μέσος κουραμπιὲς ἀναρχικὸς Βορείων Προαστίων …φυσικὰ τὸ ἀγνοεῖ. Οἱ πράκτορες τῶν τοκογλύφων, ποὺ παριστάνουν τοὺς λαϊκοὺς ἐπαναστάτες, ἔδω καὶ πολλὲς δεκαετίες, καπελώνουν τὸ κίνημα τῶν ἀναρχικῶν. Οἱ τοκογλύφοι ἐνεργοποίησαν τὴν τεράστια μηχανὴ ἐλέγχου τῶν ΜΜΕ καὶ τῆς πληροφορίας, ὥστε νὰ χαθοῦν οἱ ῥίζες καὶ οἱ ἰδέες τοῦ πατέρα τοῦ Ἀναρχισμοῦ καὶ νὰ ἀντικατασταθοῦν μὲ πιὸ βολικὲς κι ἀκίνδυνες γενικότητες ἢ παραπλανητικὲς φλυαρίες.
    Ὁ Μιχαὴλ Μπακούνιν ΟΝΟΜΑΣΕ τοὺς Rothschild, τοὺς συνέδεσε καὶ τοὺς ταύτισε μὲ τὸν Κὰρλ Μᾶρξ καὶ τὸν κομμουνισμό, καὶ ἀνέδειξε μέσα ἀπὸ συγκεκριμένες ἀναφορὲς τὸν ὑπερέλεγχο τῶν σιωνιστῶν τῆς παγκοσμίου τοκογλυφίας, τὸν ἔλεγχο στὰ ΜΜΕ καί τὶς ἐκδόσεις.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/rothschilds.html#ixzz3IhkHUwDJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...