Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σοκαριστική δήλωση Μητρόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ): "Ο ΣΥΡΙΖΑ...είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική. Είναι πολύ πιθανό."

Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού….

Κατά την κωλοτούμπα ο δρων στηρίζεται αρχικά με το κεφάλι και τα χέρια στο έδαφος σε πρόσθια θέση και στη συνέχεια δίνει ώθηση ώστε το κάτω μέρος του σώματος, να περάσει πάνω από το κεφάλι -το οποίο πάντα βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος- και να καταλήξει στο έδαφος σε ύπτια θέση…
Έτσι, Σε ομιλία του στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει (θυμίζουμε) για απογραφή(2004): Ένα φτηνό πρόσχημα για να εγκαταλείψει η ΝΔ ακαριαία τις προεκλογικές της εξαγγελίες.
Σήμερα18-11-2014,ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Αθήνα 9.84: άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει και μια γενικευμένη απογραφή (!!!)-και σε πρώτο στάδιο, μια κοινωνική απογραφή(το κόλπο με τις λέξεις)- και είπε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις θα είναι να υπάρξει ανά χώρο μια σαφής αποτύπωση και... πρωτόκολλο παραλαβής…
Για τον ΕΝΦΙΑ ο Γιάννης Δραγασάκης είπε: ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καταργήσει (!)και θα τον αντικαταστήσει (!!)με έναν φόρο μεγάλης περιουσίας, αλλά ως αυτόνομο μέτρο!!! Αν προσθέσουμε στο ίδιο 24ωρο και τη δήλωση Αλέκου Μητρόπουλου: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική. Είναι πολύ πιθανό. Δεν το λέω σίγουρο, γιατί είμαι μετρημένος».
Τότε, ισούται αριθμητικώς με… κυβίστηση εις την 3η

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...