Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο Αλβανός μανιακός της δολοφονικής επίθεσης στο Μικρολίμανο


Ολο και πιο κοντά στα ίχνη του δράστη της τυφλής δολοφονικής επίθεσης στο μπαρ «Έτσι Απλά» τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκεται η ΕΛΑΣ.
  
Τη φωτογραφία του δημοσιεύει το ethnos.gr και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον αλβανικής καταγωγής, Μπάκο Άρβερ, ηλικίας 30 ετών.
Η ΕΛΑΣ τον έχει χαρακτηρίσει «μανιακός και εξαιρετικά επικίνδυνο που δεν έχει ενδοιασμό να σκοτώσει», ενώ φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για τις σχέσεις του με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου τα οποία διακινούν όπλα.
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος.
Στα βίντεο ο πιστολέρο εμφανίζεται να πλησιάζει με το καλάσνικοφ στα χέρια το κατάστημα και στη συνέχεια ακούγεται η βροχή πυροβολισμών.
Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο, «γαζώντας» με σφαίρες τους θαμώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...