Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Οι βόλτες του Λαζόπουλου με το σκάφος 140.000 ευρώ στην Πάρο!

By "ΛΟΛΑ"
"ΛΑΪΚΟΣ" Ο ΛΑΚΗΣ
Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης επέλεξε να περάσει στην Πάρο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από μια κουραστική τηλεοπτική χρονιά. Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει εξοχικό στο κυκλαδίτικο νησί, πήρε το σκάφος του και άρχισε τις βόλτες στις παραλίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso, ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή κοντά στην παραλία του Μοναστηρίου στην Πάρο να κάνει τις βόλτες με το σκάφος του. Ο διάσημος παρουσιαστής επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ στις διακοπές του και γι' αυτόν το λόγο δεν πήγε σε κάποια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπως είναι η Νάουσα, η Παροικιά και η Πούντα.

Ωστόσο, διάλεξε να πάρει το σκάφος του και σαν γνήσιος "θαλασσόλυκος" να κάνει βόλτες στις παραλίες. Το πολυτελές σκάφος του είναι ένα Magna 35C, 10,80 μέτρων με δυο κινητήρες MTU των 320 ίππων και διαθέτει όλο τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ξεχωρίζει για τη φινέτσα και τη σταθερότητά του. Κατασκευάστηκε το 2008 και είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όσο για την τιμή του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αγγίζει τα 140.000 ευρώ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται πως λατρεύει  να ταξιδεύει με αυτό και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα...


Δες φωτογραφίες από το σκάφος του Λάκη Λαζόπουλου:


Ο Λάκης Λαζόπουλος on board!


Με ένα κόκκινο μαγιό ο Λάκης λαζόπουλος ξεκινά την βόλτα!


Το Magna 35C!


Το εσωτερικό του σκάφους!

6 σχόλια:

  1. Πληροφορίες που φθάνουν στα χέρια μας μιλούν για σωρεία καταγγελιών που φθάνουν στο γραφείο της Α. Διαμαντοπούλου και έχουν στο στόχαστρο την ίδια την Υπουργό Παιδείας την οποία κατηγορούν για μεροληπτικές αποφάσεις και πρακτικές βολέματος των ημετέρων της.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/08/blog-post_5654.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o allos prepei mallon na einai o erasths tou laki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λάκης τα αρπάζει καλά από αυτούς που βλέπουν το τσαντήρι, περνάει και την πολιτική που αυτός γουστάρει και οι ηλίθιοι τον θεωρούν και "επαναστάτη". Από τέτοιους επαναστάτες του κώλου χορτάσαμε δεν θέλομε άλλους μας περισεύουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι και να λεει λεει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα κάτι λέει.Και αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα 40 χρόνια τώρα κάτι λένε. Μας λένε να τους ξαναεμπιστευτούμε.
    Ο Λάκης είναι ακόμη ένα λαμπρό παράδειγμα "αριστερού" με εκατομμύρια ευρώ περιουσία.
    Δεινός λαϊκιστής,υπέρμαχος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της θολοκουλτούρας.
    Δεν λέει ποτέ ολόκληρη την αλήθεια για αυτό και αμοίβεται παχυλά απο τα συστημικά ΜΜΕ.
    Είναι η "βαλβίδα ασφαλείας" στην "χύτρα" της κοινωνικής οργής. Ο κόσμος τον βλέπει και εκτονώνεται με την σάτυρά του με αποτέλεσμα η οργή ενάντια στις κυβερνήσεις και το σύστημα να σπαταλιέται με λάθος τρόπο.
    Οσο και αν φαίνεται παράξενο ο Λάκης και οι μεγαλοδησμοιογράφοι είναι εκεί που είναι για να σου δίνουν την εντύπωση οτι "τιμωρείς" την κυβέρνηση και όλους όσους σε πηδάνε συστηματικά.
    Συνεχώς βλέπω συγχωριανούς μου να μου λένε τι είπε ο Λαζόπουλος.
    Ελάχιστοι όμως αναζητούν τρόπους για να πιέσουν άμεσα και όχι μέσω άλλων τις κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα οχι πως χεστηκε και κανενας που ειναι ο Λακης .... και ο Τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...