Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Παραλία Canal D'Amour,Περουλάδες,Κέρκυρα τα τσιμέντα στο κύμα

Η παραλία Canal D’Amour στους Περουλάδες Κέρκυρας είναι πασίγνωστη παγκοσμίως για το φυσικό κάλλος και για τους μοναδικούς σχηματισμούς που κάνουν τα αργιλώδες πετρώματα της.
Με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε τουριστικό θέρετρο,που όμως κάποιοι ασυνείδητοι έχουν καταστρέψει την παραλία με τα τσιμέντα που έχουν κτίσει,τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια,πάνω κυριολεκτικά στην παραλία,δείτε τις φωτογραφίες και θα δείτε τι ακριβώς συμβαίνει και πως κατάντησαν το Κανάλι.Επίσης θα δείτε στις φωτογραφίες ότι η παραλία είναι μικρή,την έχουν γεμίσει με ξαπλώστρες και ομπρέλες με αποτέλεσμα αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει για ξαπλώστρα και ομπρέλα,κυριολεκτικά δεν έχει χώρο να κάτσει πουθενά.Και ερωτώ,ποιός έδωσε άδεια να μπαζωθεί η παραλία,να κτιστούν τειχία που κάποια έχουν πέσει στην θάλασσα λόγω της διάβρωσης του εδάφους;Οι παραλίες δεν είναι δημόσιες;Γιατί με το έτσι θέλω αναγκάζουν τον κόσμο να πληρώνει ξαπλώστρες και ομπρέλες για να κάνει το μπάνιο του και να μην έχει λίγους πόντους για να κάτσει δωρεάν στην παραλία;Αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει.Παρακαλώ να το δημοσιεύσετε,είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/canal-damour.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...