Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

Πως θα ξεκολλήσετε τον εθισμένο σύντροφό σας απο τα παιχνίδια και το Internet..Αυτό το ριζοσπαστικά σχεδιασμένο μπλουζάκι έχειώς στόχο να κατευθύνει τον σύντροφό σας, απο το παιχνίδι του στο παιχνίδι σας. Και εκείνος δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο να παίρνει τον έλεγχο και να πατάει τα κουμπιά σας!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε το δικό του και να καθίσετε στην περιοχή του παιχνιδιού του. Στην αρχή θα του φανεί αστείο, αλλά καθώς θα ζουλάει και θα.. πιέζει περισσότερο τα κουμπιά σας, θα ανακαλύψει πολύ σύντομα την χαρά του νέου joystick! Μόλις το νιώσει και το όλο θέμα καθιερωθεί, κρύψτε το μπλουζάκι για να έχετε πλεονέκτημα, όταν... θα χρειαστεί να το ξαναχρησιμοποιήσετε.Κι αν σας ρωτήσει παίξτε το κινέζα λέγοντας "ποιό μπλουζάκι"?...
Μοιραστήστε το μυστικό σας με τις φίλες σας και η προσοχή τους θα είναι κολλημένη πάνω σας! Καιρός να πάρετε τους άντρες σας πίσω!!
 

1 σχόλιο:

  1. Και όμως οι Σοσιαλιστές παραμένουν αμετανόητοι http://kostasxan.blogspot.com/2010/08/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...