Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Απίστευτο μπαλαμούτι της… ξεσκισμένης Lady GaGa από τους θαυμαστές της-ΒΙΝΤΕΟ


Πήρε φόρα από τη σκηνή και βούτηξε η, σχεδόν γυμνή, Lady GaGa και ποιος την πιάνει… Οι θαυμαστές της βέβαια, που δεν έχασαν την ευκαιρία να βουτήξουν και αυτοί με τη σειρά τους το ίνδαλμά τους και να του δώσουν να καταλάβει… τι εστί βερύκοκο.

Εξάλλου και η αμφίεσή της συνηγορούσε στο “σκίσε με ν’ αλλάξω ράφτη” αφού για άλλη μια φορά φόραγε κάτι ολίγον από κουρέλια και με τα πάντα όλα έξω.


Απ’ ότι φάνηκε από τα… χέρια των θαυμαστών αλλά και από τη χαρά της ποπ τραγουδιάρας, χάρηκαν αμφότεροι γι’ αυτό και  η βουτιά επαναλήφθηκε με την ίδια επιτυχία της πρώτης. Έτσι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι: Και αυτοί που της έβαλαν χέρι- sorry, οι θαυμαστές της που την κράτησαν στα χέρια τους εννοώ και η Lady που στερημένη ούσα- όπως δήλωσε απέχει από το sex γιατί φοβάται μη της κλέψουν την έμπνευσή της από τον… κόλπο της (δείτε ΕΔΩ)- είδε… χαρά στα σκέλια της!


Ε, κάτι είναι κι αυτό… Να αισθάνεσαι- κυριολεκτικά όμως το “αισθάνεσαι”- την αγάπη των θαυμαστών σου σε όλο το κορμί σου!

    
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://showbitch.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...