Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ!!!!



ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ....

13 σχόλια:

  1. Τούτα εδώ είναι Μπούφικα καμόματα....ξέρετε τώρα σουβλάκια, αρνιά, ποτά, χοροί και πάνω από όλα κομματοσκυλοπολιτική προβολή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοκληρωμένα Έργα
    Ιονίων Νήσων - ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Δ. Κασσωπαίων

    21/12/2009 Δ. Κασσωπαίων
    Υποπρόγραμμα 2 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

    21/12/2009 Δ. Κασσωπαίων
    Υποπρόγραμμα 3 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YES YES ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ Α! ρε τι το ποτιζεις προκοπη δεν εχει το αριστουργημα .ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΦΤΥΣΤΟΣ Η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ GARDEN ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ???? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ GARDEN ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κόστισε τελικά το "garden"?Οποιος γνωρίζει να απαντήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to garden ematha oti timologithike gyrw stis 150.000 eyrw..den nomizete oti einai ena yperbolika megalo poso gia mia tetoia kataskevi edw me 150.000 xtizeis vila politeleias ....pou pigan ta lefta????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανετε μεγαλο λαθος κοστισε 40000 γιατι τα υπολοιπα ηταν απο δωρεες ...οποτε δεν χρειαζοταν να βγαλουν και αδεια ως επισης δε υπαρχει ουτε εργολαβος η οικοδομος ουτε μηχανικος ουτε ...πουρο.. ς που εδρασε κατω απο προστασια πολλων υπηρεσιων και ανθρωπων που καποτε για να ριξουν τους προηγουμενους υποσχεθηκαν πως αυτα δε θα συνεβεναν και με την αιτιολογια προσφυγης ο προηγουμενος τελιωσε το θεμα ο επο...μενος ειδατε ΑΡΚΕΙ...ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ η φοβαστε ?ευχαριστω για την παρακολουθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:32 den exw timologio eipa aplos oti etsi akustike gyro sta 100-150 xiliarika. pano se koubenta mou me ena gnwsto politiko prosopo tis perioxis bamenos prasinos tou ksefyge afti i koubenta kai amesws prospathise na to kalipsei...twra kaneis denkserei an den doume timologio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ: ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΑΜΩΤΟ!! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 27-8- 3:12. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΗΚΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορούσε ο Δήμαρχος να απαντήσει ο ίδιος για το πόσο κόστισε το garden. Για να μην έχουμε υποψίες όπως είχαμε επι Κατσαρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...