Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ" ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ

 By "tromeric"

Στον… αέρα βρίσκονται εκατοντάδες καρκινοπαθείς, οι οποίοι τα τελευταία πεντέμισι χρόνια ήταν υπό παρακολούθηση στο ογκολογικό τμήμα του “ΑΧΕΠΑ”.Η απόσπαση του παθολόγου-ογκολόγου, που ήταν υπεύθυνος για τουλάχιστον 160 ασθενείς, έληξε, με αποτέλεσμα αυτός να επιστρέψει στην οργανική του θέση, στο “Θεαγένειο”.
Την ίδια στιγμή, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του “ΑΧΕΠΑ” για προκήρυξη θέσης ογκολόγου ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, η θέση για τη συγκεκριμένη ειδικότητα ακόμη δεν έχει προκηρυχθεί. Αποτέλεσμα είναι οι ασθενείς να ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας και ανησυχίας, καθώς είναι πλέον αναγκασμένοι να απευθύνονται για τις εξετάσεις και τις χημειοθεραπείες τους στο “Θεαγένειο”, το οποίο όμως δέχεται έτσι κι αλλιώς μεγάλο όγκο ασθενών απ’ όλη την Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου “ΑΧΕΠΑ”, Μαρία Καρατάσου, ήδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς των ιατρικών φακέλων των ασθενών στο “Θεαγένειο”, ενώ υπάρχει και συνεργασία μεταξύ των δύο νοσοκομείων σχετικά με τη θεραπευτική αγωγή των ασθενών, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή η μετάβασή τους από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.
Πάντως, η διοίκηση του “ΑΧΕΠΑ” επισημαίνει ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια, ενώ σε περίπτωση που γίνει απόσπαση ογκολόγου ακόμη και… αύριο, οι ασθενείς θα μπορούν να επιστρέψουν και πάλι στο “ΑΧΕΠΑ”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ;;;

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2010
http://prezatv.blogspot.com/2010/08/tv_4171.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...