Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Συγκάλυψη περιστατικού με UFO(;) διέταξε ο Τσόρτσιλ, αποκαλύπτουν αρχεία

By "ΜΑΚΗΣ"

Χιλιάδες σελίδες εγγράφων σχετικά με αναφορές πολιτών προς το υπουργείο Άμυνας για εμφάνιση UFO έδωσαν στη δημοσιότητα τα βρετανικά Εθνικά Αρχεία, μετά από παραχώρηση των εγγράφων από το υπουργείο, και παρά το ότι απουσιάζουν οι αποδείξεις για πραγματικές επαφές με εξωγήινους δεν λείπουν οι ενδείξεις ότι οι κυβερνήσεις έπαιρναν το θέμα σοβαρά...


Όπως δείχνουν τα αρχεία, οι εμφανίσεις των UFO απασχόλησαν σοβαρά τη βρετανική πολιτική ηγεσία στη δεκαετία του 1950, τόσο ώστε να ζητήσει και να λαμβάνει εβδομαδιαίες αναφορές εμφανίσεων. Τις αναφορές ετοίμαζε κοινή επιτροπή που συμβουλεύει την κυβέρνηση για ζητήματα άμυνας και πληροφοριών.

Το 1957, όπως δείχνουν τα αρχεία, οι Αρχές έπαιρναν μία αναφορά την εβδομάδα. Επιπλέον, αναφέρει ο Guardian, κάθε χρόνο η RAF πραγματοποιούσε περί τις 200 εξόδους για να αναγνωρίσει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, τις περισσότερες φορές σοβιετικά κατασκοπευτικά ή αναγνωριστικά αεροσκάφη.

Έξαρση του αριθμού των εμφανίσεων παρατηρήθηκε το 1996, κατά σύμπτωση στη περίοδο της δημοφιλίας της τηλεοπτικής σειράς X-Files και ταινιών με ανάλογη θεματολογία. Περισσότερες από 600 αναφορές στάλθηκαν στο αρμόδιο γραφείο του υπουργείου Άμυνας το οποίο έχει κλείσει από το 2009.

Αλλά και ο ίδιος ο Γουίνστον Τσόρτσιλ είχε ζητήσει να μείνει μυστική για ..50 χρόνια μία αναφορά «πολύ εντυπωσιακής» εμφάνισης ΑΤΙΑ (το είχαν συναντήσει πιλότοι της RAF επιστρέφοντας από βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια του πολέμου) για να μην δημιουργηθεί «μαζικός πανικός».

Ωστόσο, ερευνητές από ομάδες που εξετάζουν τις περιπτώσεις θεάσεων λένε ότι κάποια αρχεία έχουν καταστραφεί.
* Η δημοσίευση των εγγράφων του υπουργείου Άμυνας –πρόκειται για πάνω από 5.000 σελίδες– με τη παραχώρησή τους στα Εθνικά Αρχεία γίνεται στο πλαίσιο του νόμου για την ελεύθερη πρόσβαση σε πληροφορίες. Τα έγγραφα είναι διαθέσιμα όλο τον Αύγουστο στην ιστοσελίδα των αρχείων: http://ufos.nationalarchives.gov.uk/

Ρόσγουελ και στην Ουαλία;

Τα έγγραφα του υπουργείου Άμυνας ρίχνουν φως σε ένα μυστηριώδες περιστατικό που συνέβη στις 23 Ιανουαρίου 1974 στη βόρεια Ουαλία. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ και αφού όπως υποστήριξαν είχαν δει περίεργες λάμψεις στον ουρανό, οι κάτοικοι ενός χωριού ανέφεραν ότι άκουσαν μία τεράστια έκρηξη.

Οι ουφολόγοι υποστηρίζουν ότι η RAF απέκλεισε την περιοχή, ότι βρήκαν πτώματα εξωγήινων που μετέφεραν σε ειδική εγκατάσταση για έρευνες. Τα αρχεία του υπουργείου Άμυνας έχουν περιγραφές από αυτόπτες αλλά υποστηρίζουν ότι δεν βρέθηκε τίποτα που να συνδέεται με ΑΤΙΑ. Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με το υπουργείο, επρόκειτο για τη πτώση ενός μετέωρου.
http://redskywarning.blogspot.com/2010/08/ufo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...