Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

"Ζωντανός" νεκρός για λόγους...οικονομίας! ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΜΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...

By "O.Y.K"

Είχε πεθάνει πριν από 32 χρόνια αλλά οι συγγενείς του τον κρατούσαν στο σπίτι νεκρό για να παίρνουν τη σύνταξή του,. Ο λόγος για τον γηραιότερο κάτοικο του Τόκιο, στον οποίο πήγαν να ευχηθούν για τα 111α γενέθλιά του στελέχη της δημοτικής αρχής ανακαλύπτοντας ότι είχε πεθάνει!!!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα συγκεκριμένα στελέχη προσπαθούσαν επί πολύ καιρό να συναντήσουν τον γεννημένο στις 22 Ιουλίου 1899 Κάτο, αλλά τα μέλη της οικογένειας του, τους εμπόδιζαν λέγοντας ότι δεν θέλει να βλέπει κανέναν ή ότι βρίσκεται στην επαρχία Γκίφου.
Αυτό προκάλεσε υποψίες στις αρχές και ζητήθηκε η βοήθεια της αστυνομίας, η οποία προχθές Τετάρτη, μπήκε δια της βίας στο σπίτι και βρήκε ένα μουμιοποιημένο πτώμα στο κρεβάτι.
Η νεκροψία που έγινε χθες δεν μπόρεσε να συνεισφέρει στη διαπίστωση των αιτίων ή του χρόνου του θανάτου του Κάτο, αλλά από τη στιγμή που η τελευταία εφημερίδα που βρέθηκε στο δωμάτιο ήταν της 5ης Νοεμβρίου 1978, και σύμφωνα με τα οικογενειακά αρχεία, είναι πολύ πιθανό να πέθανε περίπου εκείνο τον καιρό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.
Τώρα, διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί κατά πόσο η οικογένεια του γηραιότερου άνδρα του Τόκιο τον κρατούσε νεκρό στο σπίτι για να παίρνει τη σύνταξη του

το διάβασα στο enimerwsi.com



http://networkedblogs.com/6s2hc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...