Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Balconing. Η νέα θανατηφόρα μόδα

Δύο νέα περιστατικά του λεγόμενου Balconing τα οποία κατεγράφησαν στις Βαλεαρίδες, έρχονται να επιβεβαιώσουν τους φόβους των ισπανικών αρχών για αυτό το νέο εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο που φαίνεται να συναρπάζει αρκετούς νέους τουρίστες στην Ισπανία και να αποκτά τα χαρακτηριστικά «κινήματος».


Με τον όρο Balconing χαρακτηρίζεται η συνήθεια που έχουν αποκτήσει νεαροί τουρίστες, συνήθως Βρετανοί, οι οποίοι έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ επιστρέφουν στα δωμάτιά τους, βγαίνουν στο μπαλκόνι και από εκεί κάνουν βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου! Εννέα τέτοια περιστατικά έλαβαν χώρα στην Ίμπιζα και τη Μαγιόρκα από τις αρχές τους Αυγούστου.

Έως τώρα οι περισσότερες περιπτώσεις του ιδιότυπου αυτού χόμπι, κατέληξαν επιτυχώς και οι μεθυσμένοι βουτηχτές, ανέβασαν το κατόρθωμά τους στο youtube. Δεν έχουν λείψει όμως και οι περιπτώσεις που η ασύλληπτη αυτή  πράξη έχει οδηγήσει τους πρωταγωνιστές στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Οι αρχές στην Ισπανία προβληματίζονται σοβαρά σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξουν θύματα στην περίπτωση που το Balconing λάβει μορφή χιονοστιβάδας.



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/balconing.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...