Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Πανελλαδική έρευνα: Πιο αξιόπιστα τα blogs από τις εφημερίδες

By "ΦΩΤΗΣ"

Σημαντικό έδαφος, σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, κερδίζουν τα blogs τα οποία οι χρήστες εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση, θεωρώντας τα μάλιστα πιο αξιόπιστα από τις εφημερίδες. Το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία δημοσκοπήσεων Interview, στο πλαίσιο των μετρήσεων του... δείκτη επιχειρηματικών προσδοκιών Northern Greece Business Index 500 και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος. Το δείγμα της έρευνας είναι 514 άτομα πανελλαδικά και πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2010, μέσω Web έρευνας με δομημένο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Όπως προέκυψε, το 71% των ερωτηθέντων θεωρεί την ενημέρωση που λαμβάνει από τα Blogs πολύ-αρκετά αξιόπιστη και το 22% λίγο-καθόλου αξιόπιστη. Σε σχέση όμως με τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το 47% εκτιμά ότι τα blogs είναι το πιο αξιόπιστο μέσο, το 27% οι εφημερίδες και το 18% θεωρεί ότι κανένα μέσο δεν είναι αξιόπιστο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μόλις το 5% απαντά υπέρ της αξιοπιστίας του ραδιοφώνου, ενώ ακόμη χειρότερη είναι η επίδοση της τηλεόρασης με μόνο 1%.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/08/blogs_08.html

3 σχόλια:

  1. http://www.politismospolitis.org/archives/14904

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς οι δήθεν "δημοκράτες" που μας κυβερνούν θέλουν να φιμώσουν και τα blogs γιατί δεν αντέχουν την κριτική. Λες και εμείς είμαστε τρελοί που τους τα χώνουμε και δεν είχαμε άλλη δουλειά να κάνουμε.
    Αλλά δεν φταίνε αυτοί.Φταίνε τα 2 εκατομμύρια που τους ψηφίζουν χωρίς να σκέπτονται πρώτα.
    Ακούνε ότι τους λένε οι "πρασινο-μπλέ" κομματάρχες με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι υπόλοιποι Ελληνες.
    Εκλογές έρχονται και είμαστε αναγκασμένοι να απομονώσουμε όλους όσους μας είπαν ψέμματα πολλές φορές και κατέστρεψαν την χώρα με την ανικανότητα και την λαμογιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...