Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αποκάλυψη: Με εντολή του ΔΝΤ και απόφαση του πρωθυπουργού αρχίζουν οι εξορίες!

By "ΛΟΛΑ"

Αποκάλυψη: Με εντολή του ΔΝΤ και απόφαση του πρωθυπουργού αρχίζουν οι εξορίες!

ΑΘΗΝΑ- Κάποιοι θα κάνουν λόγο για επιστροφή στο παρελθόν και ίσως θα έχουν δίκιο. Η γνωστή εντολή του μνημονίου που ....


τόσος ντόρος έγινε θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα σήμερα ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να προχωρήσει...... το κοινοβούλιο σε ψήφιση νομοσχεδίου που θα επιβάλλεται εξορία σε όποιον, όπως θα αναφέρει σχετικά, "καταλύοντας τη δημοκρατία προκαλεί σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας". Η απόφαση πάρθηκε μετά από πιέσεις της τρόικας στον πρωθυπουργό ο οποίος θα... ξυλοκοπούσε και τους τρεις μαζί όταν κάποια στιγμή, με τους εκφοβισμούς των αναίσχυντων, άναψαν τα αίματα. Η τριάδα του ΔΝΤ απείλησε να εμποδίσει τις επόμενες δόσεις και να χρεοκοπήσει την Ελλάδα αν δεν σταματήσουν άμεσα οι πολίτες να μιλούν και ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Στη δήλωση που θα κάνει για το θέμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα αναφερθεί στις γνωστές εξορίες του παππού του και θα προσπαθήσει έμμεσα να περάσει το μήνυμα πως τα παιδιά των εξορισμένων έχουν ευκαιρίες στο μέλλον ακόμα και για τη θέση του πρωθυπουργού. Η έξυπνη αυτή κίνηση με το υποσυνείδητο μήνυμα έχει Αμερικανική υπογραφή, δηλαδή την πρόταση έκανε σύμβουλος του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ.

http://bang-gr.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/08/blog-post_9430.html

3 σχόλια:

  1. Σύσσωμες οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ καταγγέλλουν τον Γιωργακη

    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_739.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOLOBAHEIN!! EINAI H KALYTERH EYKAIRIA NA STEILEIS EXORISTOUS STON PSILO KAI STO KAPARELI!! H SIBHRIA EINAI MAKRIA. EKEI 8A TOUS ELEGXEIS KALYTERA!!
    HEIL KOLOBAHEIN!
    SYNTROFOS FYRER-STALIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ονειρεμενες διακοπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...