Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μαρία Κανγκ: Η μάνα τριών παιδιών που κάνει όλες τις γυναίκες να ζηλεύουν το απίστευτο σώμα της (εικόνες)


Η Μαρία Κάνγκ αποτελεί τον εφιάλτη πολλών γυναικών. Η καλιφορνέζα, 33 ετών, απέκτησε τρία παιδιά και εξακολουθεί να έχει ένα ονειρεμένο σώμα, με πολύ θέληση.

Της αρέσει να ανοίγει πόλεμο με τις βαριεστημένες μαμάδες που βρίσκουν δικαιολογίες για να μην γυμνάζονται και στοιβάζουν τα κιλά μετά τη γέννηση των παιδιών τους. Η Μαρία Κανγκ φωτογραφήθηκε με τα τρία παιδιά της και τίτλο «Ποια είναι η δική σας δικαιολογία;». Την ανέβασε στο facebook και προκάλεσε θαυμασμό αλλά και πολύ μίσος.

Πολλοί την συγχαίρουν για την τρομερή φόρμα της. Αλλοι της θυμίζουν ότι είναι εύκολο για μια γυμνάστρια, με σύζυγο γυμναστή, η οποία κάνει καλλιστεία ομορφιάς και fitness από την ηλικία των 16 ετών.
«Πιστεύω ότι το 30% της εμφάνισής μας είναι στο DNA και το υπόλοιπο στην συμπεριφορά μας. Η επιτυχία στην εμφάνισή μου οφείλεται αποκλειστικά στον τρόπο ζωής που κάνω».
Η Μαρία Κανγκ δημιούργησε πολλά σάιτ με συμβουλές για μητέρες που θέλουν να μείνουν σε φόρμα μετά τις εγκυμοσύνες τους. Στο "No Excuse Mom", εξηγεί γιατί μια μητέρα δεν πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες αλλά να έχει την ομορφιά της πρώτη προτεραιότητα. Ακόμη και όταν δεν έχει χρόνο και οι δουλειές πολλαπλασιάζονται πρέπει να κλέβει ώρες για το γυμναστήριο. «Αν θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας με καλή υγεία, τότε αποκτείστε κι εσείς καλή υγεία και εμφάνιση» είναι το σύνθημά της.
Η Μαρία Κανγκ εξηγεί μάλιστα στις ιστοσελίδες της αλλά και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις που κάνει ότι δεν ήταν πάντα μια όμορφη αδύνατη γυναίκα. Στα 12 χρόνια της έπασχε από βουλιμία και έτρωγε ανεξέλεγκτα. «Ηταν χειρότερο όταν είχα άγχος, έτρωγα και έκανα εμετό όλη μέρα» εξηγεί.
Προσθέτει μάλιστα όταν στην εφηβεία της είχε πολύ αρνητική ιδέα για το σώμα της και ζήλευε τις μεγαλύτερες αδελφές της που ήταν ψηλές και αδύνατες. Ζήλευε επίσης τα μοντέλα που έβλεπε στα περιοδικά με μηδέν καμπύλες και ήθελε να τους μοιάσει. «Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι το μέτρο είναι η υγεία και η προσπάθεια είναι ο κανόνας» δηλώνει.
Η Μαρία Κανγκ έχει δικό της γυμναστήριο Mom-Me fitness στο οποίο μπορούν να πάνε μητέρες με τα παιδιά τους και να γυμνάζονται τακτικά 3-4 φορές την εβδομάδα. Οι περισσότερες συνεδρίες γίνονται στη φύση και τα παιδιά ακολουθούν.


1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υποβαθμίστηκε χριστιανικό σχολείο γιατί δεν κάλεσε ιμάμη να οδηγήσει την προσευχή των μαθητών (!) και απειλείται με κλείσιμο αν δεν συμμορφωθεί με την προώθηση της πολυ-θρησκευτικότητας

    http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2014/11/blog-post_74.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...