Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΦΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙ!! 700 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 77% ΤΗΣ ΑΤΕ ΚΑΙ 33% ΤΟΥ Τ.Τ

By "ΦΩΤΗΣ"

700 εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά του 77% της Αγροτικής και του 33% του Ταμιευτηρίου που είναι ένα πολύ μικρό ποσό αν σκεφθεί κανείς ότι ανεξάρτητα από την αξία των μετοχών των τραπεζών με την παρούσα χειραγώγηση της εν δυνάμει πτώχευσης της χώρας από τους απατεώνες που ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ΤΟ Τ.Τ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΛΑ!! (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΟΥ!!!
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!

700 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!
ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ???
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 700 ΨΩΡΟΕΚΑΤΩΜΥΡΙΑ??
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΩΛΙΣ 900 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΕΧΑΣΕ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΠΩΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .......... Η ΦΑΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!
====================================

ΔΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK
ΣΑΛΛΑΣ Γ ΜΙΧΑΗΛ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΜΑΝΟΣ Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΛΕΚΚΑΚΟΣ Μ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΜΙΛΗΣ Δ ΗΛΙΑΣ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Α ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Β ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Π ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ Α ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Θ ΕΥΤΥΧΙΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ Γ ΙΑΚΩΒΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΓΚΟΛΕΜΗΣ Δ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Α ΦΩΤΕΙΝΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΜΥΛΩΝΑΣ Π ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΦΟΥΡΛΗΣ Σ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)

1 σχόλιο:

 1. Χαρ. Θεοδωρίδου – Α. Λαζάρου, Ιστορία Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νέων Χρόνων, εκδ. ΟΕΔΒ 1976, σελ. 354-55: «Την 10 Δεκ. 1862 συνήλθεν η …Εθνοσυνέλευσις….(και) εξέλεξεν αυτόν ομοφώνως…Ο Γεώργιος ήτο φιλειρηνικός βασιλεύς…[Πότε, άραγε, το πληροφορήθηκε αυτό η Εθνοσυνέλευσις για τον 17χρονο νεανία;]…
  Με την ευκαιρίαν της ανόδου επί του θρόνου….η κατέχουσα τας νήσους Αγγλία παρεχώρησεν ταύτας εις την Ελλάδα….πεισθείσα ότι ήτο συμφερώτερον δι’ αυτήν.».
  Μία διευκρίνιση: τα αρχικά δύο βιβλία Χαράλ. Θεοδωρίδη και Αχ. Λαζάρου είχαν γραφεί μισόν αιώνα νωρίτερα, είχαν μεταποιηθεί αυθαίρετα από τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του ΟΕΣΒ – ΟΕΔΒ της περιόδου 4ης Αυγούστου’36 και 21ης Απριλίου 1967 και έφτασαν στη μορφή από όπου η αντιγραφή. Λεπτομέρειες για τη μεταποίηση στο κείμενο εισήγησης Φ. Κ. Βώρου, «Μεθοδεύσεις κακοπαιδείας στον τομέα της Ιστορίας» στο συλλογικό τόμο: Η Διδασκαλία της Ιστορίας στη Μέση Εκπαίδευση», εκδ. «Γρηγόρη», Αθήνα 1988, σελ. 18-25.
  Γεωργίας Π. Κουλικούρδη, Νεώτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία (για την γ΄ τάξη του Γυμνασίου) εκδ. ΟΕΔΒ (1982), σελ. 280: «Τελικά η Αγγλία αποφάσισε, με την ευκαιρία δυναστικής αλλαγής να παραχωρήσει τα Ιόνια νησιά στην Ελλάδα…».
  Βασ. Ν. Σφυρόερα, Ιστορία Νεότερη και Σύγχρονη (γ΄ Γυμνασίου), εκδ. ΟΕΔΒ, 2003, σελ. 259: «Μετά την εκθρόνιση του Όθωνα ο στίβος των ανταγωνισμών ανοιγόταν και πάλι για τις τρεις μεγάλες δυνάμεις … Ύστερα από πολύμηνες διαβουλεύσεις η Γαλλία και η Ρωσία αποδέχτηκαν την αγγλική πρόταση για την εκλογή του Γουλιέλμου Γεωργίου Glücksburgh… Επιτροπή από τον Κων. Κανάρη, το Θρασ. Ζαΐμη και το Δημ. Γρίβα πήγε στη Δανία για να προσφέρει το στέμμα στο νέο βασιλιά. Ενώ διεξάγονταν οι διαπραγματεύσεις…η αγγλική Κυβέρνηση αποφάσισε να εγκαταλείψει τα Επτάνησα…η ενέργεια αυτή δεν ήταν ασφαλώς άσχετη προς τα γενικότερα συμφέροντα της Αγγλίας για την αύξηση της πολιτικής επιρροής της …».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...