Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

“Πώς να καταλάβετε αν μία θάλασσα είναι καθαρή ή όχι”“Το να κολυμπάτε σε μία καθαρή θάλασσα είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας. Αντίθετα αν είναι βρώμικη τότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μολύνσεις. Διαβάστε παρακάτω πως να ξεχωρίσετε μία καθαρή θάλασσα από μία βρώμικη…
-Αν έχει αχινούς ή φύκια με σκούρο πράσινο χρώμα τότε η παραλία είναι πεντακάθαρη και μπορείτε να κάνετε ελεύθερα μπάνιο χρησιμοποιώντας ειδικά παπούτσια για να μην πατήσετε τους αχινούς. Οι αχινοί δεν μπορούν να ζήσουν σε βρώμικα νερά, οπότε η παρουσία τους υποδηλώνει καθαρή θάλασσα.
-Αν υπάρχουν θαλάσσια ρεύματα, κολυμπήστε με προσοχή, αλλά μην ανησυχείτε καθώς το νερό ανανεώνεται συνέχεια οπότε οι πιθανότητες να είναι βρώμικο είναι ελάχιστες. Αν δείτε νερά να ιριδίζουν η φυσαλίδες τότε είναι βρώμικα από αποχετεύσεις. Μην μπείτε μέσα γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μόλυνσης.
-Αν υπάρχουν πολλά νεκρά φύκια στη παραλία ή μυρίζει άσχημα τότε μην μπείτε γιατί τα νερά είναι βρώμικα. Προτιμήστε μία άλλη παραλία.”
 

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...