Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Οι θαμμένες φωτογραφίες Τζολί σε επικίνδυνα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί που είχαν τραβηχτεί από φίλους στα άγρια νιάτα της σταρ, όταν έπαιρνε ναρκωτικά και διασκέδαζε σε πάρτι οργίων.Με τίτλο "Τα σκοτεινά μυστικά που θα καταστρέψουν τι σχέση Μπράντ και Αντζελίνα" και ''Οι φωτογραφίες που θα τους χωρίσουν! Ο Μπράντ νόμιζε ότι τα ξέρει όλα, αλλά δεν είχε ιδέα...!'' το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star δημοσιεύει οκτώ φωτογραφίες τις ηθοποιάκου που θα ταράξουν τα θεμέλια του γάμου τους.

Η Αντζελίνα απεικονίζεται στις φωτογραφίες ημίγυμνη με μαύρη μονωτική ταινία στο στήθος της και λουρί σκύλου στον λαιμό της!

Το περιοδικό αναφέρει ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από ένα πάρτυ οργίων το πριν από έντεκα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού η διάσημη ηθοποιός εκείνο το βράδυ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και είχε ενδώσει σε επικίνδυνα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Κάποιοι φίλοι του ζευγαριού γελούν με το δημοσίευμα και τις «αποκλειστικές» φωτογραφίες καθώς κάνουν λόγο για προκλητική φωτογράφιση με ιδιαίτερο κόνσεπτ που είχε κάνει η Αντζελίνα στο παρελθόν.

Άλλωστε όπως τονίζουν όποιος δει προσεκτικά τις φωτογραφίες μόνο πάρτυ οργίων δε δηλώνει!... Πάντως ότι και να είναι είναι αξιόλογες.


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/07/blog-post_6287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...