Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

String, γυνή και θάλασσα από την τόπλες τραγουδιάρα των “Saturdays”


Της…
Ίμπιζας έγινε από την τόπλες τραγουδιάρα του γυναικείου συγκροτήματος “The Saturdays” και τον boyfriend της στο ισπανικό θέρετρο. Εκτός από τη στάση “πιο χαμηλά, πιο χαμηλά” επιδόθηκαν και στο “άρπα με και χτύπα με στα βράχια” αλλά και στην “άρση θηλέων”. Η ξεσαλωτική σε διάθεση Una Healy, επηρεασμένη προφανέστατα από το Μαρινελικό “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου”- εξάλλου μια πόρτα είμαστε από την Ισπανία, δε μπορεί θα το’ χει αποστηθίσει- μετενσαρκώνεται σε γοργόνα εν εξάρσει. 


Όσο για τον παρτενέρ της,  τον Ben Foden, φαίνεται να έχει μπερδέψει τα γήπεδα του ράγκμπι όπου και διαπρέπει, με το υγρό στοιχείο και τη μπάλα με την καλή του αφού την αρπάζει, την αγκαλιάζει, την εκτοξεύει, την αποκρούει… Μάλλον τους φτιάχνει το θαλασσινό περιβάλλον. Ή τους χαλάει; Hot spot το κόκκινο πουά μονοκίνι της τραγουδιάρας, πιστή αντιγραφή του μανιταρόσπιτου όπου μένει η… Στρουμφίτα. 


  

http://showbitch.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...