Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τους έβγαλαν με τη βία από τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τα πήραν κι έφυγαν!

by "O.Y.K"

Τους έβγαλαν με τη βία από τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τους τα πήραν κι έφυγαν!
Δύο αδίστακτοι κακοποιοί, με την απειλή όπλου, ανάγκασαν σήμερα σε δύο περιπτώσεις οδηγούς αυτοκινήτων, σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, να βγουν από οχήματά τους και να τους τα πάρουν...




...Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τα δύο άτομα τράβηξαν και έβγαλαν 29χρονη οδηγό από το κάμπριο όχημα της, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών και ακολούθως πήραν το ΙΧ και εξαφανίστηκαν.


Με το ΙΧ που είχαν στην κατοχή τους, οι δύο δράστες κινήθηκαν προς το νομό Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια προσπέρασης, το όχημα τους συγκρούστηκε με προπορευόμενο τζιπ που οδηγούσε 53χρονος. Ο οδηγός του τζιπ τους ακολούθησε για να μπορέσει να διευθετήσει τα ζητήματα σχετικά με το τρακάρισμα. Σε αγροτικό δρόμο, στην περιοχή της Καλλιθέας, το όχημα των δραστών εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε. Οι δύο δράστες βγήκαν από το ΙΧ και με την απειλή όπλου, κατόρθωσαν να αφαιρέσουν το τζιπ από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του και να τραπούν σε φυγή.

http://www.agelioforos.gr/

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6760.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...